Fly
München

Bestil nu billige flybilletter

München Information

Image

Fly til München (MUC) - Flyv direkte til München med Lufthansa.


Find en billig flybillet til München (MUC) med Lufthansa. Ferie, forlænget weekend eller som transitpunkt. Når du rejser med Lufthansa til München er mulighederne endeløse. Fly til München i Lufthansas hjemland er altid til gode priser. Samtidig kan det ikke blive nemmere end at booke din billet direkte på hjemmesiden. I München venter masser af oplevelser, hvad enten du skal deltage i Oktoberfesten eller besøge nogle af de kendte turistattraktioner i området omkring München. Du vil ikke kunne få en bedre start på turen, end at flyve med Lufthansa til den sydtyske hovedstad. Book din flybillet til München med Lufthansa allerede idag.

Vejr in München

  I dag Søndag Mandag Tirsdag
35°C

I dag
35°C | 19°C 36°C | 20°C 33°C | 21°C 35°C | 20°C

Flere flybilletter til Tyskland

Lufthansa har billige rejser til hele verden - flyv til Europa, Afrika, Fjernøsten eller Amerika. Vi flyver dig til din drømmedestination med den velkendte Lufthansa kvalitet. Vælge one-way eller retur - prisen er altid inklusive skatter og afgifter og værdifulde miles.

 

Ægte sydtysk stemning i München med Lufthansa

I den seneste tid er alt tysk – både sprog og kultur – blevet ret så populært. Men hvad med at opleve ægte sydtysk stemning i Bayerns hovedstad München? Byen er en tysk storby, der emmer af Biergarten- og Oktoberfest-stemning året rundt. Men byen kan mere end øl, Sauerkraut og Eisbein: Olympiapark, Deutsches Museum og Marienplatz er blot nogle af byens smukke seværdigheder. Og tager du blot lidt uden for byen, er der storslået natur med et unikt bjerglandskab som kulisse til storbyen.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Hjælp & kontakt

Booking on hold

Flyreservation

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.
Mere information om flyreservation

PLNR_951352
PLNR_951361