• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Fly München

Book nu billige på Lufthansa

Lufthansa Fly

München Information

Fly til München (MUC) - Flyv direkte til München med Lufthansa.

Find en billig flybillet til München (MUC) med Lufthansa. Ferie, forlænget weekend eller som transitpunkt. Når du rejser med Lufthansa til München er mulighederne endeløse. Fly til München i Lufthansas hjemland er altid til gode priser. Samtidig kan det ikke blive nemmere end at booke din billet direkte på hjemmesiden. I München venter masser af oplevelser, hvad enten du skal deltage i Oktoberfesten eller besøge nogle af de kendte turistattraktioner i området omkring München. Du vil ikke kunne få en bedre start på turen, end at flyve med Lufthansa til den sydtyske hovedstad. Book din flybillet til München med Lufthansa allerede idag.

Vejr in München

 • Vejr I dag
  I dag
  12°C
  /
  7°C
 • Mandag
  Vejr Mandag
  15°C
  /
  7°C
 • Tirsdag
  Vejr Tirsdag
  13°C
  /
  6°C
 • Onsdag
  Vejr Onsdag
  11°C
  /
  5°C

Flere flybilletter til Tyskland

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Ægte sydtysk stemning i München med Lufthansa

I den seneste tid er alt tysk – både sprog og kultur – blevet ret så populært. Men hvad med at opleve ægte sydtysk stemning i Bayerns hovedstad München? Byen er en tysk storby, der emmer af Biergarten- og Oktoberfest-stemning året rundt. Men byen kan mere end øl, Sauerkraut og Eisbein: Olympiapark, Deutsches Museum og Marienplatz er blot nogle af byens smukke seværdigheder. Og tager du blot lidt uden for byen, er der storslået natur med et unikt bjerglandskab som kulisse til storbyen.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.