Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly München

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

München Information

Lederhosen, Øl og Oktoberfest: Bestil dit fly til München med Lufthansa i dag

München er kendt for øl, Oktoberfest og fodbold. Oktoberfesten er en årlig begivenhed, som varer en måned. Her synges schlager, danses på bordene og drikkes øl i litervis. Dresscoden er Dirndl for kvinderne, og Lederhosen for mændende. Her er fest og glade dage fra start til slut.

Münchens største knudepunkt

München har dog mere at byde på end bare Oktoberfest. I hjertet af München finder du Marienplatz, som er et af Münchens største knudepunkter. Her er der ikke langt til hverken shopping eller seværdigheder. På pladsen ligger blandt andet Neue Rathaus, Münchens nye rådhus, som er kendt for dets klokkespil, men også for at være stedet, hvor fodboldholdet FC Bayern München fejrer deres store sejre. Der er desuden mulighed for at komme op i toppen af tårnet og se udsigten ud over München, og i kælderen ligger der en restaurant. Bag rådhuset ligger haven Marienhof, og ikke langt derfra finder du Frauenkirche, som er endnu et af byens vartegn, og desuden har den de højeste tårne i byens centrum.

Surfing og Biergarten i Englischer Garten

Englischer Garten er byens største og mest kendte park. Parken ligger i gåafstand fra centrum, og her kan du besøge Chinesischer Turm, der på trods af navnet er en meget kendt Biergarten i München. I parken er der endda mulighed for at surfe på floden Eisbach, der går igennem parken, og der bliver endda ind i mellem afholdt konkurrencer. Det anbefales dog, at det kun er erfarne surfere, der kaster sig ud i flodsurfing. Hofbräuhaus er et af Münchens ældste bryggerier, og her kan du blive lidt klogere på ølkulturen, som har haft enorm betydning for byen. Du kan desuden spise traditionel bayerisk mad, mens der bliver spillet folkemusik for fuld udblæsning.

Vejr in München

Flere flybilletter til Tyskland

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Ægte sydtysk stemning i München med Lufthansa

I den seneste tid er alt tysk – både sprog og kultur – blevet ret så populært. Men hvad med at opleve ægte sydtysk stemning i Bayerns hovedstad München? Byen er en tysk storby, der emmer af Biergarten- og Oktoberfest-stemning året rundt. Men byen kan mere end øl, Sauerkraut og Eisbein: Olympiapark, Deutsches Museum og Marienplatz er blot nogle af byens smukke seværdigheder. Og tager du blot lidt uden for byen, er der storslået natur med et unikt bjerglandskab som kulisse til storbyen.