• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Miami

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa Fly

fra 3,412 DKK*

Oversøiske flyvninger

Miami Information

Besøg Miami (MIA) med Lufthansas billige flybilletter.

Fly til Miami (MIA) i Florida med Lufthansa sikrer dig en behagelig tur over Atlanten, ved at kombinere billige flybilletter til Miami med god komfort, så er du sikret en god start på rejsen. Hos Lufthansa kan du bestille flybilletter online - det er ganske simpelt, hvorefter du har booket din plads på den valgte afgang. Flyv til Miami når du vil opleve byen, Florida eller skal en tur sydpå til ferieparadiset Key West. De kridhvide strande og den varme sol er med til at sikre et fantastisk ophold i en af verdens mest fantastiske byer. Book din billet online i dag, og rejs til Miami med Lufthansa i løbet af ingen tid.

Vejr in Miami

 • Vejr I dag
  I dag
  28°C
  /
  20°C
 • Søndag
  Vejr Søndag
  27°C
  /
  19°C
 • Mandag
  Vejr Mandag
  27°C
  /
  21°C
 • Tirsdag
  Vejr Tirsdag
  27°C
  /
  21°C

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Airbus A380 - Lufthansa flagskib repræsenterer begyndelsen på en ny æra i flytrafikken. Mindre støjende, mere plads og komfort i alle klasser.

Lufthansa siger "Welcome to Miami"

Nyd livet i Miami med byens lækre sandstrande og tropiske klima. Little Havana inviterer på cubansk stemning med sine cigar-caféer og helt særlige livsfilosofi. Fra Miami er der heller ikke langt til Floridas mange attraktioner: Gå i Hemmingways fodspor i Key West, oplev storslået natur i Everglades, tag med på en fornøjelig forlystelsestur i Orlanda, som både byder på Disney World og Universal Studios, og få shoppingtrangen stillet i de mange outlet-shoppingcentre.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.