Fly
Miami

Bestil nu billige flybilletter

Miami Information

Image

Besøg Miami (MIA) med Lufthansas billige flybilletter.


Fly til Miami (MIA) i Florida med Lufthansa sikrer dig en behagelig tur over Atlanten, ved at kombinere billige flybilletter til Miami med god komfort, så er du sikret en god start på rejsen. Hos Lufthansa kan du bestille flybilletter online - det er ganske simpelt, hvorefter du har booket din plads på den valgte afgang. Flyv til Miami når du vil opleve byen, Florida eller skal en tur sydpå til ferieparadiset Key West. De kridhvide strande og den varme sol er med til at sikre et fantastisk ophold i en af verdens mest fantastiske byer. Book din billet online i dag, og rejs til Miami med Lufthansa i løbet af ingen tid.

Vejr in Miami

  I dag Torsdag Fredag Lørdag
33°C

I dag
33°C | 26°C 33°C | 25°C 33°C | 26°C 33°C | 26°C

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa har billige rejser til hele verden - flyv til Europa, Afrika, Fjernøsten eller Amerika. Vi flyver dig til din drømmedestination med den velkendte Lufthansa kvalitet. Vælge one-way eller retur - prisen er altid inklusive skatter og afgifter og værdifulde miles.

 

Lufthansa A380 - Be part of it

Airbus A380 - oplev nye dimensioner ved at flyve med Lufthansas flagskib. Mere tyst, mere plads og komfort på alle klasser.

Lufthansa A380

Lufthansa siger "Welcome to Miami"

Nyd livet i Miami med byens lækre sandstrande og tropiske klima. Little Havana inviterer på cubansk stemning med sine cigar-caféer og helt særlige livsfilosofi. Fra Miami er der heller ikke langt til Floridas mange attraktioner: Gå i Hemmingways fodspor i Key West, oplev storslået natur i Everglades, tag med på en fornøjelig forlystelsestur i Orlanda, som både byder på Disney World og Universal Studios, og få shoppingtrangen stillet i de mange outlet-shoppingcentre.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Hjælp & kontakt

Booking on hold

Flyreservation

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.
Mere information om flyreservation

PLNR_951352
PLNR_951361