Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Mexico City

Oversøiske flyvninger

Mexico City Information

Fly til Mexico City (MEX) sammen med Lufthansa

Mexicos hovedstand, Mexico City (MEX) er svarende til Washington D.C. I USA. Mexico City har et af de højeste indbyggertal i hele verden, som er anslået til hele 22 milioner. Naturen i Mexico City er interessant og klart et syn værdigt. Byen danner en art ellipse, den er omsluttet af bjerge og er placeret ovenpå en tidligere søbund. Alt dette er værd at opleve og det kan du gøre med Lufthansa. Vi tilbyder billige flybilletter til ikke kun denne destination, men til mange destinationer over hele verden. Book din rejse online i dag.

Vejr in Mexico City

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Mexico City med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Mexico City billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.