Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Los Angeles

Oversøiske flyvninger

Los Angeles Information

Flyv til Los Angeles (LAX) billigt, med Lufthansa

Drømmer du om en dag at komme til Los Angeles (LAX) og opleve stjernernes by? LA er en af de mange destinationer, du kan flyve til med Lufthansa. Book din rejse online nu og kom hurtigst muligt ned og gå en såkaldt ''Walk of Fame'' i Hollywood eller bare gå en tur ved Venice Beach, hvor du kan opleve artister, håndlæsere og mavedanserinder. Besøg Santa Monica og den store forlystelsespark, spis på skønne restauranter og shop i en af de mange tusinder butikker. Flyv med Lufthansa til LA og udforsk Beverly Hills, Bell Air, Malibu og Universal Studios. Los Angeles har noget for enhver smag.

Vejr in Los Angeles

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Los Angeles med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Los Angeles billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.