Fly
Los Angeles

Bestil nu billige flybilletter

Los Angeles Information

Image

Flyv til Los Angeles (LAX) billigt, med Lufthansa


Drømmer du om en dag at komme til Los Angeles (LAX) og opleve stjernernes by? LA er en af de mange destinationer, du kan flyve til med Lufthansa. Book din rejse online nu og kom hurtigst muligt ned og gå en såkaldt ''Walk of Fame'' i Hollywood eller bare gå en tur ved Venice Beach, hvor du kan opleve artister, håndlæsere og mavedanserinder. Besøg Santa Monica og den store forlystelsespark, spis på skønne restauranter og shop i en af de mange tusinder butikker. Flyv med Lufthansa til LA og udforsk Beverly Hills, Bell Air, Malibu og Universal Studios. Los Angeles har noget for enhver smag.

Vejr in Los Angeles

  I dag Torsdag Fredag Lørdag
26°C

I dag
26°C | 20°C 27°C | 20°C 28°C | 20°C 27°C | 20°C

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa har billige rejser til hele verden - flyv til Europa, Afrika, Fjernøsten eller Amerika. Vi flyver dig til din drømmedestination med den velkendte Lufthansa kvalitet. Vælge one-way eller retur - prisen er altid inklusive skatter og afgifter og værdifulde miles.

 

Book din rejse til Los Angeles med Lufthansa.

Selvom du ikke planlægger at rejse til Los Angeles, så flyver Lufthansa til en lang række andre destinationer over hele Europa, Afrika og Asien. Rejsende kan derfor glæde sig til længere rejser til fjerne og eksotiske destinationer. Eller book enweekend shoppingtur eller besøg venner og familie. Find ud af hvor meget bagage du kan tage med. Find tips og informationer om dine destinationer eller skriv din egen vurdering.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Hjælp & kontakt

Booking on hold

Flyreservation

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.
Mere information om flyreservation

PLNR_951352
PLNR_951361