• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Lissabon

Book nu billige på Lufthansa

Lufthansa Fly

Lissabon Information

Flyv til Lissabon (LIS) - Book online med Lufthansa

Udnyt vores fantastiske tilbud og book en flybillet til Lissabon med det samme. Portugals hovedstad har mange monumenter og arkitektoniske stilarter at byde på. Herunder gotisk, romansk og barok. Der er et hav af fornøjelser for øjnene i Lissabon (LIS). Du kan behage dine øjne med smukke mosaikker, Museu do Azulejo og Cristo Rei, som er en imponerende statue af Jesus fra Anden Verdenskrig. Tag en spadsertur gennem Monsanto Forrest Park, som er et stort skovareal indenfor bygrænsen. Nyd godt af den gode stemning og den rolige atmosfære i Lissabon ejer. Bestil din flybillet hos Lufthansa nu og tag på en ægte europæisk ferie.

Vejr in Lissabon

 • Vejr I dag
  I dag
  31°C
  /
  19°C
 • Lørdag
  Vejr Lørdag
  32°C
  /
  19°C
 • Søndag
  Vejr Søndag
  30°C
  /
  19°C
 • Mandag
  Vejr Mandag
  28°C
  /
  19°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Lissabon med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Lissabon billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.