Fly
Lissabon

Bestil nu billige flybilletter

Lissabon Information

Image

Flyv til Lissabon (LIS) - Book online med Lufthansa


Udnyt vores fantastiske tilbud og book en flybillet til Lissabon med det samme. Portugals hovedstad har mange monumenter og arkitektoniske stilarter at byde på. Herunder gotisk, romansk og barok. Der er et hav af fornøjelser for øjnene i Lissabon (LIS). Du kan behage dine øjne med smukke mosaikker, Museu do Azulejo og Cristo Rei, som er en imponerende statue af Jesus fra Anden Verdenskrig. Tag en spadsertur gennem Monsanto Forrest Park, som er et stort skovareal indenfor bygrænsen. Nyd godt af den gode stemning og den rolige atmosfære i Lissabon ejer. Bestil din flybillet hos Lufthansa nu og tag på en ægte europæisk ferie.

Vejr in Lissabon

  I dag Lørdag Søndag Mandag
26°C

I dag
26°C | 17°C 29°C | 17°C 28°C | 17°C 29°C | 16°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa har billige rejser til hele verden - flyv til Europa, Afrika, Fjernøsten eller Amerika. Vi flyver dig til din drømmedestination med den velkendte Lufthansa kvalitet. Vælge one-way eller retur - prisen er altid inklusive skatter og afgifter og værdifulde miles.

 

Book din rejse til Lissabon med Lufthansa.

Selvom du ikke planlægger at rejse til Lissabon, så flyver Lufthansa til en lang række andre destinationer over hele Europa, Afrika og Asien. Rejsende kan derfor glæde sig til længere rejser til fjerne og eksotiske destinationer. Eller book enweekend shoppingtur eller besøg venner og familie. Find ud af hvor meget bagage du kan tage med. Find tips og informationer om dine destinationer eller skriv din egen vurdering.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Hjælp & kontakt

Booking on hold

Flyreservation

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.
Mere information om flyreservation

PLNR_951352
PLNR_951361