Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly København

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

København Information

Danmarks dejlige hovedstad: Book dit fly til København

Man skal ikke altid rejse langt for at få de bedste oplevelser. København er op til flere gange blevet udråbt til en af de bedste byer at leve i, og det er samtidig Danmarks knudepunkt for politik, finans og kultur. Her findes oplevelser og seværdigheder for enhver smag.

Tivoli, Borgen og Børsen

En af Københavns største turistattraktioner er uden tvivl Tivoli. Tivoli er en af verdens ældste forlystelsesparker og ligger i centrum af København. Her er forlystelser og oplevelser for hele familien, og Tivoli er især kendt for sin smukke juleudsmykning med julelys og hyggelige julemarkeder. Ikke langt fra Tivoli ligger Nationalmuseet, hvor du kan se nogle af de vigtigste fund i Danmarkshistorien, som går tilbage til vikingetiden. Overfor ligger øen Slotsholmen, hvor Christiansborg ligger. Det er her Folketinget sidder, og her har du mulighed for at komme på rundvisning. Se blandt andet Dronningens imponerende tronsal, hvor hun har taget imod konger, præsidenter og ambassadører, eller se de kongelige stalde og de gamle ruiner under slottet. Det er også på Slotsholmen, du finder Børsen, som med det snoede spir er en af de mest markante og ældste bygninger i København.

København fra kanalerne og Den Kongelige Livgarde

Oplev København fra kanalerne og tag på havnerundfart. Her kommer du forbi nogle af Københavns vigtigste vartegn som Den Lille Havfrue samt Holmen - hjemstedet for det nye operahus. Der er mulighed for at hoppe af bådene, så du kan komme tættere på seværdighederne, hvis du for eksempel gerne vil have taget et billede med Den Lille Havfure. Besøg også Amalienborg Slot, et af de mest imponerende slotte i Danmark, og Dronningens bolig. Amalienborg er desuden kendt for Den Kongelige Livgarde, som står vagt ved slottet, hvor der hver dag er vagtskifte præcis klokken 12:00.

Vejr in København

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Wonderful Copenhagen med Lufthansa

Den danske hovedstad er vidunderlig – vidunderlig smuk, vidunderlig levende, vidunderlig inspirerende: Nyd den smukke udsigt fra Rundetårnet, få blæst håret igennem i Tivolis mange rutsjebaner, og udvid din horisont på byens mange museer. Lufthansa flyver dig til Kastrup, hvorfra der er direkte forbindelse til centrum. Herfra går turen videre til byens mange attraktioner, lækre spisesteder og hyggelige parker.