Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Fly København

Oversøiske flyvninger

København Information

Billige flybilletter med Lufthansa direkte til København (CPH).

Når du skal hjem til Danmark og København (CPH), så vil det være oplagt at bruge en af Lufthansas mange afgange fra hele verdenen. Her kan du ikke alene booke din billet direkte på hjemmesiden, men vil også opleve at vores priser er i bund. Flybilletter til København, let adgang til booking og en sikker tur hjem, kan aldrig undervurderes. De mange direkte adgange til København, gør også at vi hos Lufthansa dagligt bringer danskere tilbage til hovedstaden. Book dine flybilletter til Københavns lufthavn online allerede idag.

Vejr in København

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Wonderful Copenhagen med Lufthansa

Den danske hovedstad er vidunderlig – vidunderlig smuk, vidunderlig levende, vidunderlig inspirerende: Nyd den smukke udsigt fra Rundetårnet, få blæst håret igennem i Tivolis mange rutsjebaner, og udvid din horisont på byens mange museer. Lufthansa flyver dig til Kastrup, hvorfra der er direkte forbindelse til centrum. Herfra går turen videre til byens mange attraktioner, lækre spisesteder og hyggelige parker.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.