Fly
Kairo

Bestil nu billige flybilletter

Kairo Information

Image

Flyv til Kairo (CAI) - Høj service hos Lufthansa


Triumferende er ikke blot navnet på Egyptens hovedstad, Kairo (CAI). Triumferende er også vores super lave priser på fly til diverse destinationer i hele verden. Kairo er kendt for at være en tilflytterby. Kairo lokker derfor mange mennesker til sig og hvorfor dog modstå fristelsen, når nu byen har så meget at byde på? Cairo er Afrikas folkerigeste by og byder på blandt andet Nilen, der forbinder de to øer, Gezira og Rosa, hvor der er attraktioner som parker, golfbaner, væddeløbsbaner og meget mere. Byens vartegn Kairotårnet er hjemsted for en roterende restaurant 187 meter over jorden. Oplev alt dette og meget mere. Book din rejse hos Lufthansa nu.

Vejr in Kairo

  I dag Torsdag Fredag Lørdag
32°C

I dag
32°C | 19°C 33°C | 20°C 32°C | 20°C 34°C | 23°C

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa har billige rejser til hele verden - flyv til Europa, Afrika, Fjernøsten eller Amerika. Vi flyver dig til din drømmedestination med den velkendte Lufthansa kvalitet. Vælge one-way eller retur - prisen er altid inklusive skatter og afgifter og værdifulde miles.

 

Book din rejse til Kairo med Lufthansa.

Selvom du ikke planlægger at rejse til Kairo, så flyver Lufthansa til en lang række andre destinationer over hele Europa, Afrika og Asien. Rejsende kan derfor glæde sig til længere rejser til fjerne og eksotiske destinationer. Eller book enweekend shoppingtur eller besøg venner og familie. Find ud af hvor meget bagage du kan tage med. Find tips og informationer om dine destinationer eller skriv din egen vurdering.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Egypt

Please check before traveling to Egypt on the current information of the Foreign Office.
Foreign Travel Advice

Hjælp & kontakt

Booking on hold

Flyreservation

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.
Mere information om flyreservation

PLNR_951352
PLNR_951361