Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Johannesburg

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Johannesburg Information

Book dit fly til Johannesburg og oplev Sydafrikas rige kultur og historie

Sydafrikas største by Johannesburg rummer både rig historie og kultur. Her kan du blandt andet få et indblik i livet under apartheid, enten på The Apartheid Museum eller besøg bydelen Soweto, som, på trods af apartheids ophør, stadig er en fattig bydel, men fuld af liv og optimisme.

Mandela, guldminer og de første mennesker

I Soweto boede Nelson Mandela, og hans hus er i dag blevet forvandlet til et lille museem, som er åbent for turister. Her finder du også Orland Towers, som er dekoreret med billeder af forskellige mennesker og hverdagsscenarier fra Soweto. Tårnene har en udkigsplatform med en helt fantastisk udsigt over Johannesburg, men samtidig er der også mulighed for bungee jumping for de mere modige. En anden vigtig del af Johannesburgs historie er guldminerne, og en af dem er endda lavet om til en forlystelsespark. Parken er bygget op omkring en rigtig mine fra det 19. århundrede, og der er både et museum, der viser livet som minearbejder samt forlystelser og rutsjebaner for hele familien. Lidt væk fra Johannesburg finder du Cradle of Humankind, hvor nogle af verdens ældste fossiler af menneskets forfædre er blevet fundet. Gå på opdagelse på det spændende museum og få indblik i, hvordan det moderne menneske er opstået.

Fra storby til den sydafrikanske savanne

Johannesburg er uden tvivl en pulserende og livlig storby med alt, hvad der hører til.Her er et rigt natteliv, massere af restaurenter, barer og museer samt en imponerende skyline. Byen fungerer dog blandt andet også som en gateway for transport til for eksempel Kruger National Park, hvor du kan komme på safari på den sydafrikanske savanne. Her er der mulighed for at opleve en masse forskellige vilde afrikanske dyr udelukkende på dyrenes præmisser.

Vejr in Johannesburg

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Johannesburg med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Johannesburg billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!