Fly
Johannesburg

Bestil nu billige flybilletter

Johannesburg Information

Image

Billigt til Johannesburg (JNB)? Flyv med Lufthansa


Udnyt vores forbløffende lave priser på flybilletter til Johannesburg (JNB). Sydafrikas største by har meget at byde på, når det kommer til turisme. Der er rig mulighed for sjov med familien, da I kan besøge Johannesburg Zoo. Johannesburg har faciliteter og attraktioner for folk i alle aldre, inklusive sejlsport på Vaal Dam, en tur i forlystelsesparken, Gold Reef City, et hav af historiske museer og masser af muligheder for at bruge de penge, du sparer, når du flyver med Lufthansa, på shopping i Sandton City. Bestil din flyrejse hos Lufthansa i dag og få flere penge til mere sjov og fornøjelse.

Vejr in Johannesburg

  I dag Lørdag Søndag Mandag
19°C

I dag
19°C | 9°C 19°C | 8°C 19°C | 9°C 20°C | 8°C

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa har billige rejser til hele verden - flyv til Europa, Afrika, Fjernøsten eller Amerika. Vi flyver dig til din drømmedestination med den velkendte Lufthansa kvalitet. Vælge one-way eller retur - prisen er altid inklusive skatter og afgifter og værdifulde miles.

 

Lufthansa A380 - Be part of it

Airbus A380 - oplev nye dimensioner ved at flyve med Lufthansas flagskib. Mere tyst, mere plads og komfort på alle klasser.

Lufthansa A380

Book din rejse til Johannesburg med Lufthansa.

Selvom du ikke planlægger at rejse til Johannesburg, så flyver Lufthansa til en lang række andre destinationer over hele Europa, Afrika og Asien. Rejsende kan derfor glæde sig til længere rejser til fjerne og eksotiske destinationer. Eller book enweekend shoppingtur eller besøg venner og familie. Find ud af hvor meget bagage du kan tage med. Find tips og informationer om dine destinationer eller skriv din egen vurdering.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Hjælp & kontakt

Booking on hold

Flyreservation

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.
Mere information om flyreservation

PLNR_951352
PLNR_951361