• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Hongkong

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa Fly

fra 4,859 DKK*

Oversøiske flyvninger

Hongkong Information

Book fly til Hongkong (HKG) online hos Lufthansa

Kunne du godt tænke dig at tage et lille smut forbi Hongkong (HKG) i den nærmeste tid? Lufthansa kan tage dig med på en flyvetur med selveste Hongkong som destination. Hongkong har en stor række attraktioner, som alle gæster og besøgende finder spændende. Blandt andet Giant Buddha på 34 meter delt ud på 268 trin, Disneyland, The Peak og Hongkong skyline, som er en rejse på 1200 meter, der inkluderer blandt andet en sporvogn. Hos Lufthansa er vores priser på flybilletter helt i bund og dette er din chance. Grib den.

Vejr in Hongkong

 • Vejr I dag
  I dag
  32°C
  /
  27°C
 • Torsdag
  Vejr Torsdag
  31°C
  /
  27°C
 • Fredag
  Vejr Fredag
  31°C
  /
  26°C
 • Lørdag
  Vejr Lørdag
  28°C
  /
  24°C

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Hongkong med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Hongkong billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.