• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Geneve

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa Fly

fra 1,107 DKK*

Oversøiske flyvninger

Geneve Information

Fly til Geneve (GVA), billige flybilletter altid

Find en billig flybillet til Geneve (GVA), som er en af Europas populæreste destinationer. Den internationale og kosmopoliske by med blandt andet den smukke Lake Geneva er en by, du kan udforske med lidt hjælp fra Lufthansa. Vi flyver dig til den schweitziske storby for næsten ingen penge. Beundr udsigten over Pont du Mont Blanc og tag på en tur til den gamle by med brostensbelagte gader, den smukke Cathedral of St. Pierre og Palais des Nations, som før i tiden var hjemsted for folkeforbundet. Book dit fly hos Lufthansa og nyd Géneve.

Vejr in Geneve

 • Vejr I dag
  I dag
  15°C
  /
  9°C
 • Torsdag
  Vejr Torsdag
  14°C
  /
  7°C
 • Fredag
  Vejr Fredag
  12°C
  /
  5°C
 • Lørdag
  Vejr Lørdag
  11°C
  /
  4°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Geneve med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Geneve billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.