• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Frankfurt

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa Fly

fra 1,045 DKK*

Oversøiske flyvninger

Frankfurt Information

Fly til Frankfurt (FRA) - Flyv til Frankfurt med Lufthansa

Nyd de gode tilbud fra Lufthansa, når flyveturen er til/over Frankfurt (FRA). Frankfurt er oplagt til en forlænget weekend, eller som udgangspunkt til hele verdenen fra Danmark. Fly til Frankfurt kan bestilles direkte på hjemmesiden. Med Lufthansa vil du opleve en behagelig rejse og finde gode tilbud. Frankfurt er mere end en transitby - her kan du opleve den gamle bydel, eller nyde cafelivet i centrum af byen. Der er fyldt med muligheder, og når man flyver til Frankfurt vil man uden tvivl få smag på storbylivet.

Vejr in Frankfurt

 • Vejr I dag
  I dag
  12°C
  /
  6°C
 • Torsdag
  Vejr Torsdag
  12°C
  /
  5°C
 • Fredag
  Vejr Fredag
  12°C
  /
  6°C
 • Lørdag
  Vejr Lørdag
  12°C
  /
  7°C

Flere flybilletter til Tyskland

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Airbus A380 - Lufthansa flagskib repræsenterer begyndelsen på en ny æra i flytrafikken. Mindre støjende, mere plads og komfort i alle klasser.

Bestil din flyrejse til Frankfurt med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Frankfurt billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.