Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Frankfurt

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Frankfurt Information

Moderne by med rig historie: Bestil dit fly til Frankfurt

Frankfurt er mere end bare en af Europas største lufthavne. Byen er en af de vigtigste kultur- og finansbyer i verden. Frankfurt er blandt andet hjemsted for Den Europæiske Central Bank. Derudover har byen en lang tradition for udstillinger, og der arrangeres årligt internationale messer.

Skyskrabere og charmerende gammel bydel

Frankfurt er an af de få europæiske byer, som har skyskrabere. Samtidig har Frankfurt også en imponerende skyline, hvor du eksempelvis kan tage op iMain Tower og opleve udsigten over byen i 200 meters højde. Frankfurt er dog ikke bare en moderne storby med skyskrabere. Tag ind i det gamle centrum og se et af Tysklands smukkeste rådhuse, Römer. Denne smukke gotiske bygning er et af Frankfurts vartegn og har siden 1300-tallet været hjemsted for bystyret. På østsiden af rådhuset læner gamle bindningsværkshuse sig op ad bygningen. De er dog ikke så gamle, som de ser ud. Det er rekunstruktioner, fra da Frankfurt blev hårdt ramt under Anden Verdenskrig. På pladsen ved siden af Römer ligger Paulskirche, som er et andet vigtigt vartegn og et symbol for frihed og demokrati.

Kultur- og finansmekka

En af Tysklands vigtigste digtere og forfattere, Goethe, var fra Frankfurt, og hans tidligere hjem er lavet om til et museum. Derudover er kunstmuseet Städel et af Europas bedste. Her findes værker af mange store kunstnere, og deriblandt hænger et berømt potræt af Goethe på museet. Palmengarten er en smuk botanisk have, og det er en af de største. Her kan du se smukke planter og blomster, og det haven er mest kendt for er væksthusene, som gemmer på flere kæmpestore palmer. Haven ligger ikke langt fra Frankfurts finanscentrum, som også bør ses. Her findes nogle af Tysklands største og vigtigste banker, hvoraf de fleste er skyskrabere.

Vejr in Frankfurt

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Frankfurt med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Frankfurt billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!