• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Firenze

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa Fly

fra 1,252 DKK*

Oversøiske flyvninger

Firenze Information

Billige flybilletter til Firenze (FLR) Lufthansa

Bestil din næste ferie eller dit næste weekendophold hos Lufthansa og udnyt vores lave priser på fly. Flyv til Toscanas hovedstad, Firenze (FLR), som faktisk betyder blomstrende, hvilket er en rigtig god beskrivelse af byen. Byen blomstrer mere og mere op for hver dag, der går. Firenze har meget at byde på. Der er et hav af museer og det historiske centrum af byen er værd at tage et kig på. Med Lufthansas tilbud kan du få en masse nye og smukke indtryk af den flotte, italienske by. Bestil din rejse hos Lufthansa i dag. Det er nemt og det er billigt.

Vejr in Firenze

 • Vejr I dag
  I dag
  22°C
  /
  15°C
 • Onsdag
  Vejr Onsdag
  20°C
  /
  16°C
 • Torsdag
  Vejr Torsdag
  19°C
  /
  12°C
 • Fredag
  Vejr Fredag
  19°C
  /
  10°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din billet til Firenze med Lufthansa

Besøg hovedstaden i det smukke Toscana, Italien. I byen ligger verdens ældste hotel, Porta Rosa, men den er nok mest af alt kendt for sine fantastiske kunstsamlinger og sine smukke bygningsværker. Et utal af historiens mest kendte personligheder har boet i den smukke italienske by: Leonardo da Vinci, Galileo Galilei, Florence Nightingale for blot at nævne nogle få. Gå i deres fodspor, og oplev italiensk charme, når den er bedst!

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.