• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Dubai

Book nu billige på Lufthansa

Lufthansa Fly

from 2,453 DKK*

Oversøiske flyvninger

Dubai Information

Flyv billigt til Dubai (DXB) med Lufthansa

Dubai (DXB) er den mest voksende by i hele verden. Byen er blandt andet hjemsted for verdens højeste bygning, Burj Khalifa, der har hele 124 etager. Drømmer du om at opleve denne konstant voksende by i Mellemøsten, så grib chancen nu. Hos Lufthansa tilbyder vi lave priser på fly. Kulturen i Dubai er meget interessant og yderst spændende og det samme er Al Fahidi Fort og Dubai Museem for blot at nævne få. Der er også rig mulighed for shopping i Dubais mange åbne markeder og shoppingcentre. Flyveturen er lang, men Lufthansa sikrer dig en behagelig rejse til Mellemøsten.

Vejr in Dubai

 • Vejr I dag
  I dag
  37°C
  /
  30°C
 • Fredag
  Vejr Fredag
  36°C
  /
  30°C
 • Lørdag
  Vejr Lørdag
  35°C
  /
  28°C
 • Søndag
  Vejr Søndag
  36°C
  /
  29°C

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Dubai med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Dubai billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.