Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Dubai

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Dubai Information

Flyv billigt til Dubai (DXB) med Lufthansa

Dubai (DXB) er den mest voksende by i hele verden. Byen er blandt andet hjemsted for verdens højeste bygning, Burj Khalifa, der har hele 124 etager. Drømmer du om at opleve denne konstant voksende by i Mellemøsten, så grib chancen nu. Hos Lufthansa tilbyder vi lave priser på fly. Kulturen i Dubai er meget interessant og yderst spændende og det samme er Al Fahidi Fort og Dubai Museem for blot at nævne få. Der er også rig mulighed for shopping i Dubais mange åbne markeder og shoppingcentre. Flyveturen er lang, men Lufthansa sikrer dig en behagelig rejse til Mellemøsten.

Vejr in Dubai

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Dubai med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Dubai billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!