Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Budapest

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Budapest Information

Smukke udsigter og historiske levn: Book dit fly til Budapest

Ungarns hovedstad, Budapest, er smukt placeret ved Donau. Byen er delt i to af floden, og på den ene side ligger Buda, som mest er bakker, bjerge og grønne træer. På den anden side ligger Pest, som er centrummet for en pulserende og livlig by med butikker, cafeer, og historiske bygninger.

De bedste udsigter i Budapest

Du kan opleve den smukke by fra vandet ved at tage en guidet sejltur på Donau-floden. Her har du mulighed for at se mange af de vigtigste seværdigheder, blandt andet parlamentsbygningen, som er et overdådigt bygningsværk, hvor du også kan komme på rundtur. Hvis du vil gøre oplevelsen lidt mere speciel, kan du vælge at tage sejlturen om aftenen og nyde synet af den smukke, oplyste by. Fiskerbastionen er en af byens helt store attraktioner. Bastionen består af syv teltformede tårne, som symboliserer de syv ungarske stammer, der slog sig ned i området. Fra toppen af tårnene er der en fantastisk smuk udsigt over byen og floden.

Kurbade og kommunistiske levn

Budapest er blandt andet kendt for kurbade. Besøg for eksempel Gellert-kurbadet, der er en smuk bygning, bygget i Jugendstil med et luksuriøst kurbad indeni. Badet ligger desuden for foden af Gellert-bakken. På toppen af bakken ligger Citadellet, som er en gammel fæstning fra 1851. Dengang var fæstningen udstyret med udsigtsposter og kanoner, som i dag er erstattet med skulpturer som blandt andet et 26 meter højt frihedsmonument. Omkring en halv time udenfor byens centrum liger Szobor-parken. Her kan du få et indblik i byens kommunistiske tid. Ved Sovjetunions opløsning blev skulpturerne af Lenin, Marx og Engels fjernet fra centrale pladser og kørt ud af byen. I dag findes de i Szobor-parken, og parken fungerer nærmest som et slags museum fra byens kommunistiske tid.

Vejr in Budapest

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Budapest med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Budapest billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!