Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Boston

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa Fly

fra 3,042 DKK*

Oversøiske flyvninger

Boston Information

Fly til Boston (BOS) - Kryds Atlanten med Lufthansa

I New England ligger delstaten Massachusetts, som har hovedstaden Boston (BOS). Boston kan du flyve til opleve med Lufthansa. Hos os kan du bestille flybilletter til meget billige priser. Udnyt vores fantastiske og uimodståelige tilbud og tag ud og oplev verden. Boston er blandt andet kendt for Harvard University Boston, som blot er en af de mange universiteter, der ligger i Boston. Oplev Boston og de mange fascinerende ting, Boston har at byde på. Book din rejse hos Lufthansa med det samme og lad oplevelserne melde deres ankomst.

Vejr in Boston

 • Vejr I dag
  I dag
  7°C
  /
  2°C
 • Fredag
  Vejr Fredag
  12°C
  /
  5°C
 • Lørdag
  Vejr Lørdag
  12°C
  /
  6°C
 • Søndag
  Vejr Søndag
  11°C
  /
  3°C

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Boston med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Boston billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.