Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Bologna

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Bologna Information

Fly til Bologna (BLQ) med Lufthansa - Book online

Flyv fra Danmark til Bologna (BLQ) billigt med Lufthansa. Bestil en weekend eller en ferie online på vores hjemmeside. Det er nemt og vi garanterer dig en forrygende start på rejsen. Bologna har sin beliggenhed i det nordlige Italien. Du kan slentre gennem den gamle del af byen, besøge det ældste universitet i den vestlige verden og ellers bare nyde det i sandhed levende kollegium i byen. Gå ikke glip af muligheden for at flyve så billigt til så smuk en by. Bestil din rejse hos Lufthansa nu og vi garanterer dig en behagelig flyvning.

Vejr in Bologna

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Bologna med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Bologna billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!