Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Bologna

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa Fly

Bologna Information

Fly til Bologna (BLQ) med Lufthansa - Book online

Flyv fra Danmark til Bologna (BLQ) billigt med Lufthansa. Bestil en weekend eller en ferie online på vores hjemmeside. Det er nemt og vi garanterer dig en forrygende start på rejsen. Bologna har sin beliggenhed i det nordlige Italien. Du kan slentre gennem den gamle del af byen, besøge det ældste universitet i den vestlige verden og ellers bare nyde det i sandhed levende kollegium i byen. Gå ikke glip af muligheden for at flyve så billigt til så smuk en by. Bestil din rejse hos Lufthansa nu og vi garanterer dig en behagelig flyvning.

Vejr in Bologna

 • Vejr I dag
  I dag
  16°C
  /
  9°C
 • Lørdag
  Vejr Lørdag
  18°C
  /
  8°C
 • Søndag
  Vejr Søndag
  17°C
  /
  7°C
 • Mandag
  Vejr Mandag
  19°C
  /
  8°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Bologna med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Bologna billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.