Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Billund

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa Fly

Billund Information

Fly til Billund (BLL) - Kom hjem med Lufthansa

Ude godt, men hjemme bedst. Det er nu herligt at komme ud og opleve verden, men der er da ikke noget bedre end at vende tilbage til det danske land. Kom sikkert hjem med Lufthansa. Book en billet til det fly, der skal få dig godt hjem hos Lufthansa. Vi forsikrer dig, at du for en behagelig hjemrejse og lover dig en rigtig god afslutning på dit ophold i udlandet. Hos os kan du bestille flybilletter, der er helt i bund. Det er nemt at booke, du kan gøre det online på hjemmesiden og så kan du ellers bare overlade resten til os. Så skal vi nok sørge for, at du kommer trygt og godt hjem.

Vejr in Billund

 • Vejr I dag
  I dag
  11°C
  /
  7°C
 • Lørdag
  Vejr Lørdag
  12°C
  /
  6°C
 • Søndag
  Vejr Søndag
  11°C
  /
  7°C
 • Mandag
  Vejr Mandag
  13°C
  /
  9°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Fly til Billund – Lufthansa på jysk

Billunds internationale lufthavn er Danmarks næsttravleste. Byen er selvfølgelig især kendt for LEGOLAND, men kan i lige så høj grad være udgangspunkt for ture ud i det ganske danske land. Med byens placering tæt på en række større danske byer og attraktioner er der ingen grænser for, hvilke oplevelser dagen kan bringe: på dyrekig i Givskud Zoo, til vandsjov i Lalandia, på besøg i regionshovedstaden Vejle, på shoppingtur i smilets by Aarhus…

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.