Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Billund

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Billund Information

Fly til Billund (BLL) - Kom hjem med Lufthansa

Ude godt, men hjemme bedst. Det er nu herligt at komme ud og opleve verden, men der er da ikke noget bedre end at vende tilbage til det danske land. Kom sikkert hjem med Lufthansa. Book en billet til det fly, der skal få dig godt hjem hos Lufthansa. Vi forsikrer dig, at du for en behagelig hjemrejse og lover dig en rigtig god afslutning på dit ophold i udlandet. Hos os kan du bestille flybilletter, der er helt i bund. Det er nemt at booke, du kan gøre det online på hjemmesiden og så kan du ellers bare overlade resten til os. Så skal vi nok sørge for, at du kommer trygt og godt hjem.

Vejr in Billund

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Fly til Billund – Lufthansa på jysk

Billunds internationale lufthavn er Danmarks næsttravleste. Byen er selvfølgelig især kendt for LEGOLAND, men kan i lige så høj grad være udgangspunkt for ture ud i det ganske danske land. Med byens placering tæt på en række større danske byer og attraktioner er der ingen grænser for, hvilke oplevelser dagen kan bringe: på dyrekig i Givskud Zoo, til vandsjov i Lalandia, på besøg i regionshovedstaden Vejle, på shoppingtur i smilets by Aarhus…