Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Beirut

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Beirut Information

Oplev Mellemøstens perle: Bestil fly til Beirut nu

Libanons hovedstad Beirut er en af de ældste byer i verden. Her lever kristne og muslimer side om side, hvilket har sat sit præg på byen. Her er mange smukke kirker og moskeer. Beirut er kendt som Mellemøstens Paris og er en af de mest besøgte byer i Mellemøsten.

Museer og moskeer

Den gamle by gemmer på mange seværdigheder. Blandet andet Beirut Nationalmuseeum, som gemmer på mange af Mellemøstens kulturskatte. Museet bør ses, hvis man ønsker at lære kulturen i Mellemøsten bedre at kende. Her findes alt lige fra smukke, gamle smykker, til imponerende skulpturer, hvor nogle er helt tilbage fra romertiden. Derudover bør du besøge Mohammed Al-Amin Moskeen, som er et af byens vartegn. Moskeen er åben for besøgende og er utrolig smuk, både indvendigt og udvendigt. Derudover bør du opleve de travle markeder og de såkaldte Souks, hvor du kan købe alt, hvad hjertet begærer. Her er alt lige fra dyre mærkevarebutikker til butikker i prisklasser, hvor alle kan være med.

Det libanesiske køkken og en af verdens ældste beboede byer

Maden i Beirut er udsøgt. Det libanesiske køkken er en attraktion i sig selv. Her får man ofte en tallerken med mange små forskellige retter serveret, mezze, som er en slas libanesisk tapas. De imponerende Pigeon Rocks kan du se ved at gå en tur langs vandet, og de er særligt smukke ved solnedgang. Fra Beirut kan du også let besøge Bablys, som ligger lidt væk fra hovedstaden. Det er en af de ældste beboede byer i verden, og her kan man se ruinerne af den gamle by. Byen er desuden optaget på UNESCO’s verdensarvliste. Her finder du desuden en pragtfuld strand, hvor du kan slappe af, når de hæsblæsende storbyer bliver for meget, og du vil slappe af.

Vejr in Beirut

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Flyv til spændende Beirut med Lufthansa

Libanons hovedstad Beirut ligger ved Middelhavets kyst og en by fyldt med kontraster: Den rummer alt fra vestlig stemning på diverse caféer og barer til mellemøstlig magi i form af moskeer og synagoger af de smukkeste slags. Hvad enten du er til storbyshopping, strandferie eller oplevelser af den helt store og anderledes slags, er Beirut det rette sted. Byen har været kendt som østens Paris og lever stadig op til dette ry!