Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Beirut

Oversøiske flyvninger

Beirut Information

Billig fly til Beirut (BEY) - Lufthansa

Går du og overvejer om en ferie er noget, der ville gøre underværker for dig? Så tag en chance og prøv noget nyt. Flyv til Beirut med Lufthansa. Beirut (BEY), som er Libanons hovedstad, består af en blandet kombination af mennesker af forskellige folkeslag, kristne, muslimer, drusere, sunnier og shiitter lever i Beirut. Byen er opdelt i hele 13 kvarterer, hvilket også viser at byen står for noget, som ligger langt fra det, man er vant til i Danmark. Rejs til Beirut og oplev en ny verden fyldt med overraskelser og nye indtryk. Bestil flybilletter billigt hos Lufthansa nu.

Vejr in Beirut

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Flyv til spændende Beirut med Lufthansa

Libanons hovedstad Beirut ligger ved Middelhavets kyst og en by fyldt med kontraster: Den rummer alt fra vestlig stemning på diverse caféer og barer til mellemøstlig magi i form af moskeer og synagoger af de smukkeste slags. Hvad enten du er til storbyshopping, strandferie eller oplevelser af den helt store og anderledes slags, er Beirut det rette sted. Byen har været kendt som østens Paris og lever stadig op til dette ry!