Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Beijing

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Beijing Information

Fly til Beijing (BJS) - bedst med Lufthansa

Lufthansa flyver dig til Beijing (BJS), Kina for næsten ingen penge. I Beijing kan du opleve en af verdens mest berømte byer og destinationer. Du kan udforske storbyen og dens moderne fremskridt, der siges at have kontrast til historien om Himlens Tempel. Sommerpaladset, Den Forbudte By og Lama-templet er også attraktioner, der er obligatoriske, når du er turist i Beijing. Byen er yderst eftertragtet for dens muligheder for at gå på eventyr, for dens spænding og og dens anderledes kultur. Oplev alt dette og mere til med Lufthansa. Book nu og oplev det bedste for mindre penge.

Vejr in Beijing

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Beijing med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Beijing billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!