Fly
Beijing

Bestil nu billige flybilletter

Beijing Information

Image

Fly til Beijing (BJS) - bedst med Lufthansa


Lufthansa flyver dig til Beijing (BJS), Kina for næsten ingen penge. I Beijing kan du opleve en af verdens mest berømte byer og destinationer. Du kan udforske storbyen og dens moderne fremskridt, der siges at have kontrast til historien om Himlens Tempel. Sommerpaladset, Den Forbudte By og Lama-templet er også attraktioner, der er obligatoriske, når du er turist i Beijing. Byen er yderst eftertragtet for dens muligheder for at gå på eventyr, for dens spænding og og dens anderledes kultur. Oplev alt dette og mere til med Lufthansa. Book nu og oplev det bedste for mindre penge.

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa har billige rejser til hele verden - flyv til Europa, Afrika, Fjernøsten eller Amerika. Vi flyver dig til din drømmedestination med den velkendte Lufthansa kvalitet. Vælge one-way eller retur - prisen er altid inklusive skatter og afgifter og værdifulde miles.

 

Lufthansa A380 - Be part of it

Airbus A380 - oplev nye dimensioner ved at flyve med Lufthansas flagskib. Mere tyst, mere plads og komfort på alle klasser.

Lufthansa A380

Book din rejse til Beijing med Lufthansa.

Selvom du ikke planlægger at rejse til Beijing, så flyver Lufthansa til en lang række andre destinationer over hele Europa, Afrika og Asien. Rejsende kan derfor glæde sig til længere rejser til fjerne og eksotiske destinationer. Eller book enweekend shoppingtur eller besøg venner og familie. Find ud af hvor meget bagage du kan tage med. Find tips og informationer om dine destinationer eller skriv din egen vurdering.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Hjælp & kontakt

Booking on hold

Flyreservation

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.
Mere information om flyreservation

PLNR_951352
PLNR_951361