• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Beijing

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa Fly

fra 3,909 DKK*

Oversøiske flyvninger

Beijing Information

Fly til Beijing (BJS) - bedst med Lufthansa

Lufthansa flyver dig til Beijing (BJS), Kina for næsten ingen penge. I Beijing kan du opleve en af verdens mest berømte byer og destinationer. Du kan udforske storbyen og dens moderne fremskridt, der siges at have kontrast til historien om Himlens Tempel. Sommerpaladset, Den Forbudte By og Lama-templet er også attraktioner, der er obligatoriske, når du er turist i Beijing. Byen er yderst eftertragtet for dens muligheder for at gå på eventyr, for dens spænding og og dens anderledes kultur. Oplev alt dette og mere til med Lufthansa. Book nu og oplev det bedste for mindre penge.

Vejr in Beijing

 • Vejr I dag
  I dag
  12°C
  /
  8°C
 • Tirsdag
  Vejr Tirsdag
  15°C
  /
  7°C
 • Onsdag
  Vejr Onsdag
  15°C
  /
  9°C
 • Torsdag
  Vejr Torsdag
  11°C
  /
  7°C

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Airbus A380 - Lufthansa flagskib repræsenterer begyndelsen på en ny æra i flytrafikken. Mindre støjende, mere plads og komfort i alle klasser.

Bestil din flyrejse til Beijing med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Beijing billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.