• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • The departure and arrival airports cannot be the same. Please correct your entry.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Barcelona

Book nu billige på Lufthansa

Lufthansa Fly

Barcelona Information

Billig flybillet til Barcelona (BCN) med Lufthansa

Flyv til Barcelona (BCN) med Lufthansa og nyd godt af vores lave priser. Gå på oplevelse i den catalonske by, der sjældent sover. Der er både mulighed for solbadning på stranden, shopping på Las Ramblas, spadseretur på strandpromenaden eller en fodboldkamp på Camp Nou, FC Barcelonas hjemmebane. Den fantastiske arkitektur, som byen stråler af, er præget af modernismen kombineret med gotisk. Der er ikke det, Barcelona ikke har og byen overrasker altid. Bestil din rejse i dag og gør dig klar til en fantastisk rejse, som allerede begynder, når du træder ind af et af Lufthansas fly.

Vejr in Barcelona

 • Vejr I dag
  I dag
  24°C
  /
  14°C
 • Tirsdag
  Vejr Tirsdag
  23°C
  /
  13°C
 • Onsdag
  Vejr Onsdag
  23°C
  /
  13°C
 • Torsdag
  Vejr Torsdag
  22°C
  /
  12°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Barcelona med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Barcelona billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.