Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Barcelona

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Barcelona Information

Billig flybillet til Barcelona (BCN) med Lufthansa

Flyv til Barcelona (BCN) med Lufthansa og nyd godt af vores lave priser. Gå på oplevelse i den catalonske by, der sjældent sover. Der er både mulighed for solbadning på stranden, shopping på Las Ramblas, spadseretur på strandpromenaden eller en fodboldkamp på Camp Nou, FC Barcelonas hjemmebane. Den fantastiske arkitektur, som byen stråler af, er præget af modernismen kombineret med gotisk. Der er ikke det, Barcelona ikke har og byen overrasker altid. Bestil din rejse i dag og gør dig klar til en fantastisk rejse, som allerede begynder, når du træder ind af et af Lufthansas fly.

Vejr in Barcelona

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Barcelona med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Barcelona billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!