Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Accra

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa Fly

fra 4,676 DKK*

Oversøiske flyvninger

Accra Information

Fly til Accra (ACC) er billigt hos Lufthansa

Gå ikke glip af Lufthansas lave priser på flybilletter til Accra (ACC). Accra er hovedstaden i Ghana og har mange steder, du vil finde yderst fascinerende. Hvis du er sportsinteresseret, kan du besøge National Sports Museum og blive fornøjet. Du kan også besøge andre museer i Accra. National Museum of Ghana eksempelvis. Atlanterhavet har dejligt varmt vand, som du kan svømme og plaske dig i på Labadi Beach. Restauranter og seværdigheder er der også masser af i Accra. Vores priser er i bund, så bestil din rejse hos Lufthansa nu og få fordel af det.

Vejr in Accra

 • Vejr I dag
  I dag
  32°C
  /
  25°C
 • Lørdag
  Vejr Lørdag
  32°C
  /
  24°C
 • Søndag
  Vejr Søndag
  33°C
  /
  23°C
 • Mandag
  Vejr Mandag
  33°C
  /
  23°C

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Accra med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Accra billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.