Bilete de avion
Bucureşti Zurich

Oferte la cele mai bune prețuri
de la 199 €*

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Zurich

Image

Bilete avion Bucureşti Zurich (BUH - ZRH) - rezervă bilete de avion ieftine și zboară către Zurich, Elveția


Bilete avion Bucureşti Zurich (BUH - ZRH), Elveția. Profită de prețurile avantajoase Lufthansa și rezervă biletul tău de avion către Zurich. Zurich este cel mai mare oraș al Elveţiei și este situat pe malul occidental al lacului Zurich. Este unul dintre cele mai importante centre financiare la nivel mondial. Diverse muzee îi vor încânta cu siguranță pe pasionații de cultură în timp ce iubitorii de cumpărături se pot delecta in numeroasele magazine ce comercializează faimoasele ceasuri elvețiene, ciocolată sau diverse alte suveniruri. O plimbare pe malul lacului Zurich este de nepierdut. Beneficiază şi tu de preţurile avantajoase Lufthansa şi rezervă acum zborul tau spre Zurich.

Vreme: Zurich

  Azi Duminică Luni Marți
36°C

Azi
36°C | 21°C 36°C | 21°C 32°C | 21°C 34°C | 20°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Zurich cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Zurich, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.