• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Washington

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 642 €*

Zboruri internaționale

Informații Washington

Bilete avion Bucureşti Washington (BUH - WAS), USA - zboruri ieftine spre Washington

Profitaţi acum de oferta noastră şi zburaţi spre Washington. Bilete avion Bucureşti Washington (BUH - WAS), USA. Unul dintre cele mai importante oraşe ale SUA, Washington este oraşul în care locuieşte Preşedintele, la Casa Albă. Alte clădiri importante pe care le puteţi vedea aici sunt Clădirea Capitoliului, Catedrala Naţională din Washington ori Monumentul lui Lincoln (din parcul Naţional Mall). Dacă amestecul de stiluri arhitecturale dintre cele mai variate v-a obosit, vă puteţi relaxa cu o plimbare pe malul râului Potomac. Nu rataţi o vizită la Galeria Naţională de Artă ori la Muzeul Smithsonian. Beneficiaţi de preţurile avantajoase şi rezervaţi-vă biletul prin Lufthansa astăzi!

Vreme in Washington

 • Vreme Azi
  Azi
  21°C
  /
  12°C
 • Sâmbătă
  Vreme Sâmbătă
  17°C
  /
  9°C
 • Duminică
  Vreme Duminică
  19°C
  /
  8°C
 • Luni
  Vreme Luni
  19°C
  /
  10°C

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Washington Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.