• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Viena

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 108 €*

Zboruri internaționale

Informații Viena

Bilete avion Bucureşti Viena (BUH - VIE) - rezervă acum bilete de avion ieftine spre Viena

Bilete avion Bucureşti Viena (BUH - VIE). Profitați de ofertele noastre avantajoase pentru zborurile către Viena. Capitala Austriei, și unul dintre cele mai frumoase orașe ale bătrânului continent, Viena abundă în muzee și obiective turistice. Catedrala Sf. Ștefan, construita în 1147, Palatele Schonbrunn și Belvedere, Casa memoriala a lui Mozart, Biserica Sf. Karl (Karlskirche), Palatul Imperial Hofburg, Turnul Dunării sau Aquarium - Casa Oceanelor reprezintă doar câteva dintre punctele care prezintă interes maxim pentru turiștii ce vizitează Viena. Nu ratați ocazia și achiziționați-vă acum biletul ieftin de la Lufthansa, pentru Viena, și bucurați-vă de o vacanţă minunată la un preț minim!

Vreme in Viena

 • Vreme Azi
  Azi
  12°C
  /
  6°C
 • Luni
  Vreme Luni
  13°C
  /
  8°C
 • Marți
  Vreme Marți
  14°C
  /
  10°C
 • Miercuri
  Vreme Miercuri
  13°C
  /
  9°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Viena Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.