Bilete de avion
Bucureşti Verona

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Verona

Image

Bilete avion Bucureşti Verona (BUH - VRN), Italia - rezervă bilete economice şi zboară la Verona


Profită de preţul economic al biletelor companiei Lufthansa şi rezervă acum zborul tău către Verona. Bilete avion Bucureşti Verona (BUH - VRN), Italia. Oraşul cunoscut la nivel internaţional ca fiind gazda a poveştii de dragoste dintre Romeo şi Julieta, este situat în nordul Italiei. O vacanţă la Verona nu poate să nu includă un spectacol la faimoasa Arena, urmat de o cină tradiţională într-unul dintre numeroasele restaurante situate pe cheile râului Adige, care străbate oraşul de la un capăt la altul. Pentru pasionaţii de cumpărături, numeroasele magazine din centrul istoric vor satisface fără îndoială aăteptările. Nu pierdeţi ocazia de a vizita casa Julietei din Verona. Rezervaţi acum biletul de avion, prin Lufthansa, spre Verona!

Vreme: Verona

  Azi Duminică Luni Marți
36°C

Azi
36°C | 25°C 37°C | 24°C 38°C | 25°C 38°C | 25°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Verona cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Verona, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.