Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Verona

BookingBuddy Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Verona

Bilete avion Bucureşti Verona (BUH - VRN), Italia - rezervă bilete economice şi zboară la Verona

Profită de preţul economic al biletelor companiei Lufthansa şi rezervă acum zborul tău către Verona. Bilete avion Bucureşti Verona (BUH - VRN), Italia. Oraşul cunoscut la nivel internaţional ca fiind gazda a poveştii de dragoste dintre Romeo şi Julieta, este situat în nordul Italiei. O vacanţă la Verona nu poate să nu includă un spectacol la faimoasa Arena, urmat de o cină tradiţională într-unul dintre numeroasele restaurante situate pe cheile râului Adige, care străbate oraşul de la un capăt la altul. Pentru pasionaţii de cumpărături, numeroasele magazine din centrul istoric vor satisface fără îndoială aăteptările. Nu pierdeţi ocazia de a vizita casa Julietei din Verona. Rezervaţi acum biletul de avion, prin Lufthansa, spre Verona!

Vreme in Verona

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Rezervați zborul spre Verona Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.