Bilete de avion
Bucureşti Veneţia

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Veneţia

Image

Bilete avion Bucureşti Veneţia (BUH - VCE), Italia - rezervă zboruri ieftine şi zboară spre Veneţia


Bilete avion Bucureşti Veneţia (BUH - VCE), Italia. Profitaţi de ofertele avantajoase ale companiei Lufthansa şi zburaţi la Veneţia. Cine nu îşi doreşte să petreacă măcar o zi în romaticul oraş? Veneţia are atât de multe atracţii turistice ce merită văzute din gondolă sau pur şi simplu în timpul unei plimbări. Basilica San Marco, cea mai cunoscută din Veneţia, Piaţa San Marco, un simbol al oraşului sau Podul Rialto. Palatul Dogilor, Ca' d'Oro, cel mai frumos castel de pe Marele Canal şi Basilica Santa Maria Gloriosa dei Frari, cea mai mare biserică din Veneţia vă vor fascina. Iar ca amintire, nu trebuie uitate vestitele măşti veneţiene. Rezervaţi chiar azi zborul dumneavoastră spre Veneţia cu Lufthansa şi profitaţi de oferte avantajoase.

Vreme: Veneţia

  Azi Duminică Luni Marți
32°C

Azi
32°C | 22°C 33°C | 23°C 34°C | 24°C 34°C | 24°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Veneţia cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Veneţia, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.