Bilete de avion
Bucureşti Varşovia

Oferte la cele mai bune prețuri
de la 189 €*

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Varşovia

Image

Bilete avion Bucureşti Varşovia (BUH - WAW), Poloniei - rezervă bilete de avion economice şi zboară către Varşovia


Bilete avion Bucureşti Varşovia (BUH - WAW), Poloniei. Nu pierde ocazia, profită de preţurile avantajoase ale biletelor de avion Lufthansa şi rezervă acum zborul tău spre Varşovia. Capitala Poloniei este un oraş de dimensiuni reduse dar încântător şi plin de viaţă. Oraşul Vechi, complet restaurat, surprinde prin clădirile sale colorate, străzile pline de lume atât pe timpul zilei cât şi seara tarziu. Turiştii se pot distra în unul din numeroasele baruri, restaurante traditionale sau localuri cu muzică live. Varşovia este una dintre capitalele "green" din Europa, cu numeroase parcuri şi spaţii verzi ideale pentru a practica sport în aer liber sau pentru a se relaxa. Rezervă chiar acum biletul tău ieftin către Varşovia cu Lufthansa.

Vreme: Varşovia

  Azi Luni Marți Miercuri
35°C

Azi
35°C | 17°C 33°C | 17°C 30°C | 16°C 28°C | 16°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Varşovia cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Varşovia, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.