Bilete de avion
Bucureşti Vancouver

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Vancouver

Image

Bilete avion Bucureşti Vancouver (BUH - YVR) - rezervă bilete ieftine şi zboară la Vancouver


Bilete avion Bucureşti Vancouver (BUH - YVR)! Profită de fantasticele preţuri ale biletelor de avion către Vancouver ale companiei Lufthansa şi rezervă acum zborul tău la celălalt capăt al lumii. Vancouver, oraş situat pe coasta canadiană a Columbiei Britanice, s-a clasificat de nenumărate ori în primele 3 oraşe din lume în ceea ce priveşte calitatea vieţii. Numărul impresionant de clădiri foarte înalte construite în ultimii ani au stârnit curiozitatea tot mai multor turişti, atraşi şi de numeroasele posibilităţi de cumpărături şi distracţie pe Robson Street, în Downtown. Oraşul este amintit şi pentru organizarea Jocurilor Olimpice de Iarnă. Nu pierdeţi ocazia, rezervaţi acum biletul vostru de avion către Vancouver cu Lufthansa.

Vreme: Vancouver

  Azi Sâmbătă Duminică Luni
26°C

Azi
26°C | 16°C 25°C | 16°C 27°C | 16°C 27°C | 17°C

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Vancouver cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Vancouver, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.