• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Torino

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 189 €*

Zboruri internaționale

Informații Torino

Bilete avion Bucureşti Torino (BUH - TRN), Italia - rezervă bilete de avion ieftine şi zboară către Torino

Profită de preţurile avantajoase ale biletelor de avion Lufthansa şi rezervă-ţi acum zborul către Torino. Bilete avion Bucureşti Torino (BUH - TRN), Italia. În mod tradiţional, Torino era unul dintre cele mai importante oraşe ale industriei automobilistice Fiat. După găzduirea Jocurilor Olimpice în 2006, Torino a devenit un oraş modern, reprezentând o continuă atracţie pentru turişti. De nepierdut vizita la Mole Antonelliana de unde veţi putea admira o panoramă fantastică a întregului oraş, în timp ce Muzeul Egiptului şi Muzeul Cinematografului vă vor încânta cu acele colecţii unice. O plimbare pe malurile râului Pò sau un drink pe străzile faimosului Quadrilatero Romano vă vor fascina. Nu pierdeţi ocazia, rezervaţi acum bilete spre Torino.

Vreme in Torino

 • Vreme Azi
  Azi
  17°C
  /
  6°C
 • Sâmbătă
  Vreme Sâmbătă
  14°C
  /
  5°C
 • Duminică
  Vreme Duminică
  11°C
  /
  6°C
 • Luni
  Vreme Luni
  14°C
  /
  7°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Torino Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.