Bilete de avion
Bucureşti Talin

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Talin

Image

Bilete avion Bucureşti Talin (BUH - TLL) - rezervă bilete ieftine şi zboară la Talin, Estonia


Bilete avion Bucureşti Talin (BUH - TLL), Estonia. Profită de ocazie şi zboară la Talin cu Lufthansa, cumpără acum biletul tău de avion către capitala estonă. Nu pierde ocazia de a vizita unul dintre centrele istorice cele mai frumoase din Europa. Centrul oraşului Talin, numit şi Oraşul Vechi, face parte din 1997 din patrimoniul universal Unesco şi reprezintă una dintre principalele atracţii turistice ale acestui stat baltic. Vizitează de asemenea muzeul KUMU, cel mai mare muzeu de artă din Estonia deschis în 2006. Petrece cel puţin un weekend prelungit la Talin, una dintre cele două Capitale Culturale Europene desemnate de Parlamentul European pentru anul 2011. Rezervă acum biletul tău de avion prin Lufthansa!

Vreme: Talin

  Azi Joi Vineri Sâmbătă
20°C

Azi
20°C | 12°C 24°C | 10°C 28°C | 14°C 26°C | 15°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Talin cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Talin, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.