• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Talin

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 250 €*

Zboruri internaționale

Informații Talin

Bilete avion Bucureşti Talin (BUH - TLL) - rezervă bilete ieftine şi zboară la Talin, Estonia

Bilete avion Bucureşti Talin (BUH - TLL), Estonia. Profită de ocazie şi zboară la Talin cu Lufthansa, cumpără acum biletul tău de avion către capitala estonă. Nu pierde ocazia de a vizita unul dintre centrele istorice cele mai frumoase din Europa. Centrul oraşului Talin, numit şi Oraşul Vechi, face parte din 1997 din patrimoniul universal Unesco şi reprezintă una dintre principalele atracţii turistice ale acestui stat baltic. Vizitează de asemenea muzeul KUMU, cel mai mare muzeu de artă din Estonia deschis în 2006. Petrece cel puţin un weekend prelungit la Talin, una dintre cele două Capitale Culturale Europene desemnate de Parlamentul European pentru anul 2011. Rezervă acum biletul tău de avion prin Lufthansa!

Vreme in Talin

 • Vreme Azi
  Azi
  2°C
  /
  0°C
 • Miercuri
  Vreme Miercuri
  3°C
  /
  -1°C
 • Joi
  Vreme Joi
  5°C
  /
  1°C
 • Vineri
  Vreme Vineri
  7°C
  /
  4°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Talin Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.