• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Strasbourg

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Strasbourg

Bilete avion Bucureşti Strasbourg (BUH - SXB), Franța - rezervă zboruri ieftine spre Strasbourg

Bilete avion Bucureşti Strasbourg (BUH - SXB), Franța. Profitaţi de tarifele noastre avantajoase pentru zborurile către Strasbourg. Strasbourg este capitala regiunii Alsacia, fiind, după Paris, cel mai important oraş diplomatic francez. O experienţă de neuitat vă oferă vizitarea catedralei catolice Notre Dame (stil gotic, cu celebrul ceas astronomic) sau mica Franţă (regiunea dintre râuri la sud de Grande lle, cu cele mai fotogenice străduţe şi clădiri ale oraşului). Ori Palais de Rohan, Casa Kammerzell şi muzeul Alsacian. Locuri încărcate de istorie,ce aşteaptă a fi descoperite de către dumeavoastră. Rezervaţi-vă chiar azi zborul dumneavoastră spre Strassbourg cu Lufthansa şi profitaţi de ofertele noastre avantajoase!

Vreme in Strasbourg

 • Vreme Azi
  Azi
  13°C
  /
  8°C
 • Miercuri
  Vreme Miercuri
  20°C
  /
  7°C
 • Joi
  Vreme Joi
  22°C
  /
  9°C
 • Vineri
  Vreme Vineri
  23°C
  /
  13°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Strasbourg Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.