Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Stavanger

BookingBuddy Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Stavanger

Bilete avion Bucureşti Stavanger (BUH - SVG), Norvegia - rezervă zboruri ieftine și zboară azi către Stavanger

Profitați acum de prețurile ieftine ale companiei Lufthansa și zburați către Stavanger. Bilete avion Bucureşti Stavanger (BUH - SVG), Norvegia. Doriți să vedeți cele mai frumoase peisaje ale Norvegiei? Stavanger este locul potrivit.Oraşul, cosmopolit și modern, a păstrat din farmecul vechi al portului la mare.Vă puteți plimba ore întregi pe străduțele înguste,vizitând cafenele, galerii și restaurante.Nu puteți exclude zona Jaeren cu plajele cu nisip alb sau Prekestolen, stânca în formă de platou, care se înalţă în sus, 600m din fiord. Muzeul Petrolului și Muzeul de Artă trebuie de asemenea incluse în programul dumneavoastra. Rezervați chiar astăzi zborul dumneavoastră spre Stavanger cu Lufthansa și profitați de ofertele noastre avantajoase.

Vreme in Stavanger

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Rezervați zborul spre Stavanger Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.