Bilete de avion
Bucureşti Stavanger

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Stavanger

Image

Bilete avion Bucureşti Stavanger (BUH - SVG), Norvegia - rezervă zboruri ieftine și zboară azi către Stavanger


Profitați acum de prețurile ieftine ale companiei Lufthansa și zburați către Stavanger. Bilete avion Bucureşti Stavanger (BUH - SVG), Norvegia. Doriți să vedeți cele mai frumoase peisaje ale Norvegiei? Stavanger este locul potrivit.Oraşul, cosmopolit și modern, a păstrat din farmecul vechi al portului la mare.Vă puteți plimba ore întregi pe străduțele înguste,vizitând cafenele, galerii și restaurante.Nu puteți exclude zona Jaeren cu plajele cu nisip alb sau Prekestolen, stânca în formă de platou, care se înalţă în sus, 600m din fiord. Muzeul Petrolului și Muzeul de Artă trebuie de asemenea incluse în programul dumneavoastra. Rezervați chiar astăzi zborul dumneavoastră spre Stavanger cu Lufthansa și profitați de ofertele noastre avantajoase.

Vreme: Stavanger

  Azi Marți Miercuri Joi
15°C

Azi
15°C | 12°C 16°C | 11°C 16°C | 11°C 14°C | 10°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Stavanger cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Stavanger, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.