• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Singapore

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Singapore

Bilete avion Bucureşti Singapore (BUH - SIN) - rezervări bilete ieftine spre Singapore

Profitaţi de tarifele noastre avantajoase pentru zborurile către Singapore. Bilete avion Bucureşti Singapore (BUH - SIN). Singapore este cea mai mică ţară din Asia de sud-est, dar are atât de multe de oferit, încât vă va fascina. Empress Place Building, celebra clădire in stil victorian sau o plimbare pe Strada Arabă(unde puteţi alege dintre numeroasele mătăsuri, soiuri de trandafiri, eşarfe tradiţionale, etc.) vă vor încânta. Catedrala St.Andrews şi clădirea hotelului Raffes, simbol al luxului oriental, se află în oraşul colonial. De asemenea, nu puteţi rata Night Safari, unde puteţi vedea peste o mie de specii de animale nocturne. Rezervaţi-vă chiar astăzi zborul spre Singapore cu Lufthansa şi profitaţi de ofertele noastre avantajoase.

Vreme in Singapore

 • Vreme Azi
  Azi
  32°C
  /
  28°C
 • Miercuri
  Vreme Miercuri
  31°C
  /
  27°C
 • Joi
  Vreme Joi
  31°C
  /
  28°C
 • Vineri
  Vreme Vineri
  32°C
  /
  28°C

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Singapore Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.