Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Shanghai

BookingBuddy Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Shanghai

Bilete avion Bucureşti Shanghai (BUH - SHA), China - cumpărați bilete de avion ieftine spre Shanghai

Bilete avion Bucureşti Shanghai (BUH - SHA), China. Zburați acum cu Lufthansa la Shanghai! Profitați de ofertele noastre și rezervați-vă un bilet spre cel mai mare oraș al Chinei și unul dintre importantele centre comerciale asiatice. Situat la gura de vărsare a fluviului Yangtze, orașul a cunoscut o dezvoltare rapidă, mai ales după Războiul Opiumului. În prezent Shanghai este cel mai mare șantier de construcții urbane. Clădirile lui sunt impresionante; puteți vedea aici clădirea Jinmao, cea mai înaltă din China și a cincea în lume. Merită să vizitați Muzeul de Artă ori Muzeul de Istorie Naturală al orașului. Deși văzut ca modern, în Shanghai se păstrează încă zone suburban cu un aspect pitoresc. Zburați spre Shanghai chiar azi!

Vreme in Shanghai

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Rezervați zborul spre Shanghai Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.