Bilete de avion
Bucureşti Shanghai

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Shanghai

Image

Bilete avion Bucureşti Shanghai (BUH - SHA), China - cumpărați bilete de avion ieftine spre Shanghai


Bilete avion Bucureşti Shanghai (BUH - SHA), China. Zburați acum cu Lufthansa la Shanghai! Profitați de ofertele noastre și rezervați-vă un bilet spre cel mai mare oraș al Chinei și unul dintre importantele centre comerciale asiatice. Situat la gura de vărsare a fluviului Yangtze, orașul a cunoscut o dezvoltare rapidă, mai ales după Războiul Opiumului. În prezent Shanghai este cel mai mare șantier de construcții urbane. Clădirile lui sunt impresionante; puteți vedea aici clădirea Jinmao, cea mai înaltă din China și a cincea în lume. Merită să vizitați Muzeul de Artă ori Muzeul de Istorie Naturală al orașului. Deși văzut ca modern, în Shanghai se păstrează încă zone suburban cu un aspect pitoresc. Zburați spre Shanghai chiar azi!

Vreme: Shanghai

  Azi Joi Vineri Sâmbătă
28°C

Azi
28°C | 21°C 31°C | 22°C 31°C | 22°C 26°C | 18°C

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Shanghai cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Shanghai, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.