Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Sankt Petersburg

BookingBuddy Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Sankt Petersburg

Bilete avion Sankt Petersburg (LED) - rezervă bilete de avion economice şi zboară la Sankt Petersburg

Profită de fantasticele oferte Lufthansa şi rezervă acum biletele tale de avion pentru Sankt Petersburg! Bilete avion Sankt Petersburg (LED). Sankt Petersburg este unul dintre cele mai importante oraşe ale Rusiei, după Moscova. Situat pe râul Neva, cu ieşire către Golful Finlandei, este cel mai nordic oraş european cu peste un milion de locuitori. Centrul istoric al oraşului a fost declarat parte a patrimoniului universal Unesco. Recunoscut la nivel mondial pentru palatele sale, de nepierdut vizita Palatului de Vară Peterhoff sau a Palatului de Iarnă devenit sediul unuia dintre cele mai importante muzee la nivel mondial, Muzeul Ermitaj. Rezervă acum biletul tău de avion cu Lufthansa la un preţ economic, este o ocazie unică!

Vreme in Sankt Petersburg

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Rezervați zborul spre Sankt Petersburg Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.