Bilete de avion
Bucureşti Sankt Petersburg

Oferte la cele mai bune prețuri

Informații Sankt Petersburg

Image

Bilete avion Sankt Petersburg (LED) - rezervă bilete de avion economice şi zboară la Sankt Petersburg


Profită de fantasticele oferte Lufthansa şi rezervă acum biletele tale de avion pentru Sankt Petersburg! Bilete avion Sankt Petersburg (LED). Sankt Petersburg este unul dintre cele mai importante oraşe ale Rusiei, după Moscova. Situat pe râul Neva, cu ieşire către Golful Finlandei, este cel mai nordic oraş european cu peste un milion de locuitori. Centrul istoric al oraşului a fost declarat parte a patrimoniului universal Unesco. Recunoscut la nivel mondial pentru palatele sale, de nepierdut vizita Palatului de Vară Peterhoff sau a Palatului de Iarnă devenit sediul unuia dintre cele mai importante muzee la nivel mondial, Muzeul Ermitaj. Rezervă acum biletul tău de avion cu Lufthansa la un preţ economic, este o ocazie unică!

Vreme: Sankt Petersburg

  Azi Joi Vineri Sâmbătă
20°C

Azi
20°C | 15°C 21°C | 15°C 20°C | 14°C 19°C | 14°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Sankt Petersburg cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Sankt Petersburg, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.