Bilete de avion
București Riga

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Riga

Image

Bilete de avion București Riga (BUH - RIX), Letoniei la preț redus


Profitați de tarifele noastre reduse pentru Bilete de avion București Riga (BUH - RIX) și cunoașteți capitala Letoniei. Riga vă așteaptă pe malul Mării Baltice cu nenumărate atracții turistice. Puteți vizita Castelul Riga, ce în prezent este sediul Președinției statului, Motor Museum, care expune mașini care au aparținut unor personalități istorice precum Stalin, Brejnev sau Hrușciov, Muzeul de Istorie a Navigației, unde veți găsi cele mai multe obiecte de cultură din Letonia, sau Monumentul Libertății. Rezervați-vă astăzi bilete pentru zborul de la București la Riga cu Lufthansa, vizitați Riga și beneficiați de prețurile noastre mici.

Vreme: Riga

  Azi Vineri Sâmbătă Duminică
24°C

Azi
24°C | 15°C 29°C | 14°C 29°C | 15°C 28°C | 16°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Riga cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Riga, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.