Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion București Riga

BookingBuddy Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Riga

Bilete de avion București Riga (BUH - RIX), Letoniei la preț redus

Profitați de tarifele noastre reduse pentru Bilete de avion București Riga (BUH - RIX) și cunoașteți capitala Letoniei. Riga vă așteaptă pe malul Mării Baltice cu nenumărate atracții turistice. Puteți vizita Castelul Riga, ce în prezent este sediul Președinției statului, Motor Museum, care expune mașini care au aparținut unor personalități istorice precum Stalin, Brejnev sau Hrușciov, Muzeul de Istorie a Navigației, unde veți găsi cele mai multe obiecte de cultură din Letonia, sau Monumentul Libertății. Rezervați-vă astăzi bilete pentru zborul de la București la Riga cu Lufthansa, vizitați Riga și beneficiați de prețurile noastre mici.

Vreme in Riga

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Rezervați zborul spre Riga Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.