Bilete de avion
Bucureşti Praga

Oferte la cele mai bune prețuri
de la 209 €*

Informații Praga

Image

Bilete de avion Bucureşti Praga (BUH - PRG) - rezervaţi bilete de avion ieftine şi zburaţi spre Praga


Bilete de avion Bucureşti Praga (BUH - PRG), Cehia. Profitaţi de oferta noastră avantajoasă şi zburaţi spre Praga. Capitala Cehiei se află pe malurile râului Vltava, aşa că puteţi începe explorarea oraşului cu o croazieră. Puteţi admira numeroasele poduri ale oraşului şi castelul Praga, spectaculos noaptea. Nu uitaţi să treceţi pe la Muzeul Kafka, să vizitaţi catedrala Sf. Vit, Ceasul Astronomic şi, bineînţeles, Oraşul Vechi cu faimoasa lui piaţă. Pentru a admira panorama oraşului puteţi lua funicularul spre dealul Petrin ori vă puteţi delecta cu o vizită la Grădina Zoologică din Praga. Nu ezitaţi, rezervaţi-vă biletul spre Praga prin Lufthansa şi plecaţi chiar astăzi!

Vreme: Praga

  Azi Miercuri Joi Vineri
34°C

Azi
34°C | 16°C 26°C | 15°C 21°C | 11°C 22°C | 10°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Praga cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Praga, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.