Bilete de avion
Bucureşti Porto

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Porto

Image

Bilete avion Bucureşti Porto (BUH - OPO), Portugalia - rezervă bilete de avion ieftine și zboară către Porto


Profită de prețurile avantajoase Lufthansa și rezervă acum biletul tău de avion ieftin către Porto! Bilete avion Bucureşti Porto (BUH - OPO), Portugalia. Porto este al doilea oraș al Portugaliei, ca mărime, puțin cunoscut din punct de vedere turistic, dar cu tradiție îndelungată. Orașul care a dat numele vinului Porto, este o surpriză plăcută pentru cei ce dorsc să se distreze de la apus până la răsărit pe malurile râului Douro. În oraș sunt prezente numeroase muzee, dar și alte monumentele semnificative, precum Catedrala Sè Do Porto în stil gotic, Biserica Sf. Francisco, Capela Das Almas. Porto vă va încânta, inclusiv prin caracterul deschis și prietenos al portughezilor. Beneficiază de biletele ieftine Lufthansa și zboară acum la Porto!

Vreme: Porto

  Azi Sâmbătă Duminică Luni
23°C

Azi
23°C | 15°C 25°C | 16°C 26°C | 15°C 23°C | 15°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Porto cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Porto, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.