• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Porto

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 218 €*

Zboruri internaționale

Informații Porto

Bilete avion Bucureşti Porto (BUH - OPO), Portugalia - rezervă bilete de avion ieftine și zboară către Porto

Profită de prețurile avantajoase Lufthansa și rezervă acum biletul tău de avion ieftin către Porto! Bilete avion Bucureşti Porto (BUH - OPO), Portugalia. Porto este al doilea oraș al Portugaliei, ca mărime, puțin cunoscut din punct de vedere turistic, dar cu tradiție îndelungată. Orașul care a dat numele vinului Porto, este o surpriză plăcută pentru cei ce dorsc să se distreze de la apus până la răsărit pe malurile râului Douro. În oraș sunt prezente numeroase muzee, dar și alte monumentele semnificative, precum Catedrala Sè Do Porto în stil gotic, Biserica Sf. Francisco, Capela Das Almas. Porto vă va încânta, inclusiv prin caracterul deschis și prietenos al portughezilor. Beneficiază de biletele ieftine Lufthansa și zboară acum la Porto!

Vreme in Porto

 • Vreme Azi
  Azi
  24°C
  /
  17°C
 • Vineri
  Vreme Vineri
  24°C
  /
  17°C
 • Sâmbătă
  Vreme Sâmbătă
  23°C
  /
  17°C
 • Duminică
  Vreme Duminică
  21°C
  /
  16°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Porto Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.