Bilete de avion
Bucureşti Paris

Oferte la cele mai bune prețuri
de la 199 €*

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Paris

Image

Bilete avion Bucureşti Paris, Franța - rezervă Bilete de avion economice şi zboară către Paris (BUH - PAR)


Bilete avion Bucureşti Paris (BUH - PAR), Franța. Nu pierde ocazia de a zbura la Paris la preţ redus, numai cu compania Lufthansa! "La ville lumière" te aşteaptă. Parisul este oraşul ideal pentru îndrăgostiţii care se pierd pe străduţele din Montmarte sau preferă panorama încântătoare de-a lungul Senei ori a faimosului bulevard Champs-Élysées. Paris este oraşul iubitorilor de artă şi cultură care nu pot pierde cel puţin o vizită la Muzeele Louvre şi d'Orsay. Pentru iubitorii seratelor de cabaret, un spectacol la Moulin Rouge sau Crazy Horse este un mod optim de a începe seara. Pe timpul zilei sau noaptea, Paris este pur şi simplu încântător. Rezervaţi acum biletele pentru Paris cu Lufthansa şi veţi beneficia de ofertele avantajoase!

Vreme: Paris

  Azi Joi Vineri Sâmbătă
21°C

Azi
21°C | 12°C 22°C | 11°C 23°C | 11°C 24°C | 13°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Paris cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Paris, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.