Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Paris

BookingBuddy Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Paris

Bilete avion Bucureşti Paris, Franța - rezervă Bilete de avion economice şi zboară către Paris (BUH - PAR)

Bilete avion Bucureşti Paris (BUH - PAR), Franța. Nu pierde ocazia de a zbura la Paris la preţ redus, numai cu compania Lufthansa! "La ville lumière" te aşteaptă. Parisul este oraşul ideal pentru îndrăgostiţii care se pierd pe străduţele din Montmarte sau preferă panorama încântătoare de-a lungul Senei ori a faimosului bulevard Champs-Élysées. Paris este oraşul iubitorilor de artă şi cultură care nu pot pierde cel puţin o vizită la Muzeele Louvre şi d'Orsay. Pentru iubitorii seratelor de cabaret, un spectacol la Moulin Rouge sau Crazy Horse este un mod optim de a începe seara. Pe timpul zilei sau noaptea, Paris este pur şi simplu încântător. Rezervaţi acum biletele pentru Paris cu Lufthansa şi veţi beneficia de ofertele avantajoase!

Vreme in Paris

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Rezervați zborul spre Paris Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.