Bilete de avion
Bucureşti Palma

Oferte la cele mai bune prețuri

Informații Palma

Image

Bilete avion Bucureşti Palma de Mallorca (BUH - PMI), Spania - rezervă bilete economice şi zboară la Palma


Profită de fantasticele tarife Lufthansa şi zboară la Palma! Bilete avion Bucureşti Palma de Mallorca (BUH - PMI), Spania. Transformă în realitate visul de a petrece vacanţa cu prietenii sau cu familia la mare, într-un paradis precum cel al Insulelor Baleare. Palma este oraşul principal al Insulei Mallorca din arhipelagul Balearelor. Insula beneficiază de climă tropicală fiind astfel accesibilă pe parcursul întregului an calendaristic. Vizitaţi în Palma Catedrala Sf. Maria, principalul monument al oraşului, al cărui baldachin a fost realizat de către Gaudi. Alte atracţii de nepierdut sunt Castelul Belvedere, Palatul Almudaina şi La Llotja. Rezervă acum biletul tău pentru Palma cu Lufthansa şi beneficiază de preţurile avantajoase ale companiei germane.

Vreme: Palma

  Azi Miercuri Joi Vineri
35°C

Azi
35°C | 20°C 37°C | 19°C 37°C | 20°C 37°C | 20°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Palma cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Palma, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.