• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Oslo

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 145 €*

Zboruri internaționale

Informații Oslo

Bilete avion Bucureşti Oslo (BUH - OSL), Norvegia - rezervări bilete ieftine spre Oslo

Profitaţi de tarifele noastre avantajoase pentru zborurile către Oslo. Bilete avion Bucureşti Oslo (BUH - OSL), Norvegia. Dacă vă hotărâţi să vizitaţi oraşul Oslo, trebuie să ştiţi că este posibil să aveţi nevoie de cel puţin 3 zile pentru a vedea tot ce merită. Plimbările spre Palatul Regal sau vizitarea muzeului Edvard Munch, a Muzeului Vigeland din Parcul Frogner, sau a Muzeului Ambarcaţiunilor Vikinge pot fi doar câteva dintre obiectivele dvs. Nu puteţi rata Vigeland Park, locul cel mai vizitat de turişti în Oslo, unic în lume datorită statuilor nude. Oricum, nu veţi regreta că aţi ales o vizită la Oslo. vă va fermeca! Rezervaţi-vă chiar astăzi zborul spre Oslo, cu Lufthansa, şi profitaţi de ofertele noastre avantajoase.

Vreme in Oslo

 • Vreme Azi
  Azi
  6°C
  /
  4°C
 • Marți
  Vreme Marți
  7°C
  /
  2°C
 • Miercuri
  Vreme Miercuri
  6°C
  /
  1°C
 • Joi
  Vreme Joi
  8°C
  /
  5°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Oslo Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.