Bilete de avion
Bucureşti Nisa

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Nisa

Image

Bilete avion Bucureşti Nisa (BUH - NCE), Franța - rezervări bilete ieftine spre Nisa


Bilete avion Bucureşti Nisa (BUH - NCE), Franța. Profitați de tarifele noastre avantajoase pentru zborurile către Nisa chiar astăzi. Nisa este una dintre cele mai iubite destinații de pe Coasta de Azur. Puteți profita la maximum de aerul Franţei și de accentele lui mediteraneene. Promenade des Anglais, strada ce leagă un capăt al stațiunii de altul, vă oferă o viaţă de noapte viguroasă. Puteți admira și Portul orașului sau construcția militară din secolul XVI, Fortul Mont Alban, iar cea mai frumoasă piața, Piata Massena, vă invită parcă la o plimbare. Dacă doriți să vizitați Insula Corsica, există plecări din port, în fiecare zi. Rezervați-vă chiar astăzi biletul spre Nisa, la Lufthansa, și profitați de ofertele noastre avantajoase.

Vreme: Nisa

  Azi Joi Vineri Sâmbătă
29°C

Azi
29°C | 23°C 30°C | 24°C 30°C | 25°C 31°C | 26°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Nisa cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Nisa, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.