• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti New York

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații New York

Bilete avion Bucureşti New York (BUH - NYC) - rezervați acum bilete de avion avantajoase și vizitați New York, USA!

Lufthansa vă oferă zboruri ieftine pentru a vizita fascinantul oraş New York. Bilete avion Bucureşti New York (BUH - NYC), USA. Ceea ce cunoaşteţi numai din ghidurile turistice puteţi vedea acum în realitate. New York are o ofertă turistică extrem de variată. Statuia Libertăţii şi Insula Ellis invită la o lecţie de istorie americană, Central Park, Muzeul American de Istorie Naturală invită la relaxare, Lincoln Center, Muzeul Metropolitan de Artă, Muzeul de Artă Modernă, încîntă iubitorii de artă cu oferte generoase şi variate. Rezervaţi acum bilete de avion avantajoase şi zburaţi cu Lufthansa la New York.

Vreme in New York

 • Vreme Azi
  Azi
  28°C
  /
  21°C
 • Vineri
  Vreme Vineri
  27°C
  /
  20°C
 • Sâmbătă
  Vreme Sâmbătă
  30°C
  /
  20°C
 • Duminică
  Vreme Duminică
  29°C
  /
  20°C

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre New York Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.