• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Napoli

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 156 €*

Zboruri internaționale

Informații Napoli

Bilete avion Bucureşti Napoli (BUH - NAP), Italia - rezervă bilete economice și zboară la Napoli

Profitaţi acum de preţul redus şi rezervaţi-vă biletul de avion pentru Napoli. Bilete avion Bucureşti Napoli (BUH - NAP), Italia. La Napoli se spune că o persoană poate muri numai după ce a vizitat acest oraş. Oraşul din sudul Italiei vă va încânta cu modul vesel şi prietenos de a fi al locuitorilor săi. Napoli este locul de naştere a pizzei Margherita, a mozzarelei de bizon şi a altor specialităţi culinare recunoscute la nivel internaţional. Sesiunile de cumpărături în Via Toledo sau o plimbare pe malul mării, admirând în depărtare Vezuviul, sunt experienţe de neuitat. Profitaţi de preţurile reduse ale companiei Lufthansa şi rezervaţi-vă acum biletul de avion pentru Napoli.

Vreme in Napoli

 • Vreme Azi
  Azi
  21°C
  /
  14°C
 • Sâmbătă
  Vreme Sâmbătă
  22°C
  /
  13°C
 • Duminică
  Vreme Duminică
  21°C
  /
  13°C
 • Luni
  Vreme Luni
  26°C
  /
  15°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Napoli Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.