Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Napoli

BookingBuddy Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Napoli

Bilete avion Bucureşti Napoli (BUH - NAP), Italia - rezervă bilete economice și zboară la Napoli

Profitaţi acum de preţul redus şi rezervaţi-vă biletul de avion pentru Napoli. Bilete avion Bucureşti Napoli (BUH - NAP), Italia. La Napoli se spune că o persoană poate muri numai după ce a vizitat acest oraş. Oraşul din sudul Italiei vă va încânta cu modul vesel şi prietenos de a fi al locuitorilor săi. Napoli este locul de naştere a pizzei Margherita, a mozzarelei de bizon şi a altor specialităţi culinare recunoscute la nivel internaţional. Sesiunile de cumpărături în Via Toledo sau o plimbare pe malul mării, admirând în depărtare Vezuviul, sunt experienţe de neuitat. Profitaţi de preţurile reduse ale companiei Lufthansa şi rezervaţi-vă acum biletul de avion pentru Napoli.

Vreme in Napoli

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Rezervați zborul spre Napoli Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.