• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Munchen

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 189 €*

Zboruri internaționale

Informații Munchen

Bilete avion Bucureşti Munchen (BUH - MUC), Germania - rezervați bilete de avion economice și zburați la Munchen

Bilete avion Bucureşti Munchen (BUH - MUC), Germania. Profitați de prețurile avantajoase ale biletelor de avion Lufthansa și rezervați-vă acum zborul spre Munchen. Unul dintre cele mai importante orașe ale Germaniei, Munchen este cunoscut la nivel internaţional în special pentru festivalul berii, Oktoberfest, care are loc în fiecare an în luna septembrie. Capitala ţinutului Bavariei, este un oraș plin de viaţă care vă va fascina atât pe timpul verii cât și pe perioada Crăciunului când sunt prezente în oraș numeroase piețe de Crăciun. Catedrala Frauenkirche, muzee precum Vechia şi Noua Pinacotecă, sau Kandinsky sunt doar câteva dintre atracțiile ce merită vizitate. Rezervați chiar acum biletele voastre spre Munchen la prețurile ieftine Lufthansa.

Vreme in Munchen

 • Vreme Azi
  Azi
  17°C
  /
  3°C
 • Duminică
  Vreme Duminică
  12°C
  /
  7°C
 • Luni
  Vreme Luni
  15°C
  /
  7°C
 • Marți
  Vreme Marți
  13°C
  /
  6°C

Alte zboruri spre Germania

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Munchen Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.