Bilete de avion
Bucureşti Montreal

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Montreal

Image

Bilete avion Bucureşti Montreal (BUH - YMQ) - rezervați bilete ieftine şi zburaţi spre YMQ


Bilete avion Bucureşti Montreal (BUH - YMQ). Zburați astăzi spre Montreal, profitând de ofertele noastre avantajoase! Montreal, situat în provincia canadiană Québec, se află la confluenţa fluviului Sf. Laurenţiu cu Ottawa. Aici puteți vizita numeroasele biserici și catedrale care i-au adus denumirea de "Orașul Sfințiilor" sau pe cea de "Orașul celor o sută de clopotnițe". Puteți face o plimbare inedită cu metroul - fiecare stație este decorată diferit de către artiști renumiți ai orașului. Merită, de asemenea, să faceţi un tur al Vechiului Montreal, partea istorică a oraşului. Dacă veniți pentru relaxare, cumpărături ori afaceri, Montrealul are cu siguranţă ceva frumos de oferit. Rezervaţi-vă biletul prin Lufthansa şi plecaţi astăzi!

Vreme: Montreal

  Azi Sâmbătă Duminică Luni
25°C

Azi
25°C | 15°C 26°C | 17°C 29°C | 17°C 28°C | 19°C

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Montreal cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Montreal, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.