Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Miami

BookingBuddy Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Miami

Bilete avion Bucureşti Miami (BUH - MIA), USA - rezervă zboruri ieftine și zboară spre Miami

Profitați de tarifele noastre avantajoase pentru zborurile către Miami. Bilete avion Bucureşti Miami (BUH - MIA), USA. Supranumit și „Casablanca americii”, Miami vă atrage cu plajele însorite, zbuciumul vieții de noapte sau cu locurile selecte de luat masa. Nu puteți rata South Beach, cu palmierii legănați de vânt și nisipurile fierbinți sau centrul comercial Greater Miami, Portul Miami sau Castelul de Coral. Miami Beach este cunoscut în lume pentru utilitățile de recreere în aer liber unde nimic nu e mai important decât să alergi pe plajă dimineața, să faci plajă, să faci cumpărături după-amiaza și să dansezi până în zori. Miami este sexy, plin de emoție și vă va stimula toate simțurile.Zboară azi cu Lufthansa spre Miami!

Vreme in Miami

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Rezervați zborul spre Miami Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.