Bilete de avion
Bucureşti Miami

Oferte la cele mai bune prețuri

Further flights

Condițiile acestei oferte
* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.

Informații Miami

Image

Bilete avion Bucureşti Miami (BUH - MIA), USA - rezervă zboruri ieftine și zboară spre Miami


Profitați de tarifele noastre avantajoase pentru zborurile către Miami. Bilete avion Bucureşti Miami (BUH - MIA), USA. Supranumit și „Casablanca americii”, Miami vă atrage cu plajele însorite, zbuciumul vieții de noapte sau cu locurile selecte de luat masa. Nu puteți rata South Beach, cu palmierii legănați de vânt și nisipurile fierbinți sau centrul comercial Greater Miami, Portul Miami sau Castelul de Coral. Miami Beach este cunoscut în lume pentru utilitățile de recreere în aer liber unde nimic nu e mai important decât să alergi pe plajă dimineața, să faci plajă, să faci cumpărături după-amiaza și să dansezi până în zori. Miami este sexy, plin de emoție și vă va stimula toate simțurile.Zboară azi cu Lufthansa spre Miami!

Vreme: Miami

  Azi Luni Marți Miercuri
33°C

Azi
33°C | 27°C 33°C | 27°C 33°C | 27°C 33°C | 26°C

Alte zboruri internaționale

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

 

Lufthansa Booking on hold

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.
Mai multe informații despre rezervarea provizorie

Lufthansa Check-In Service

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.
Check-in online

Lufthansa Rebooking

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.
Modificarea rezervării

Rezervați bilete de avion spre Miami cu Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Miami, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options
PLNR_951352
PLNR_951361

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Valabil in functie de disponibilitate.