• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Marsilia

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 158 €*

Zboruri internaționale

Informații Marsilia

Bilete avion Bucureşti Marsilia (BUH - MRS) - rezervă bilete de avion ieftine şi zboară către Marsilia, Franța

Bilete avion Bucureşti Marsilia (BUH - MRS). Profită de prețurile ieftine și rezervă chiar acum biletul tău de avion spre Marsilia. Marsilia este al doilea oraș al Franței ca mărime și reprezintă principalul port comercial al ţării, cu ieșire la Marea Mediterană. Principalele atracții ale orașului sunt: Portul Vechi, Orașul Vechi care găzduiește Cartierul Panier -cel mai vechi cartier din toată Franța-, Abația Saint Victor sau Palatul Longchamp. Pentru pasionații de fotbal este de nepierdut o vizită la stadionul echipei Olympique de Marseille. Pentru iubitorii distracției nocturne, sunt de asemenea disponibile numeroase baruri, restaurante, cafenele, pubs. Nu pierde ocazia, rezervă acum biletul tău de avion Lufthansa spre Marsilia.

Vreme in Marsilia

 • Vreme Azi
  Azi
  19°C
  /
  14°C
 • Luni
  Vreme Luni
  23°C
  /
  16°C
 • Marți
  Vreme Marți
  23°C
  /
  17°C
 • Miercuri
  Vreme Miercuri
  20°C
  /
  11°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Marsilia Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.