• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Bilete de avion Bucureşti Manchester

BookingBuddy Lufthansa

Lufthansa

de la 188 €*

Zboruri internaționale

Informații Manchester

Bilete avion Bucureşti Manchester (BUH - MAN) - zboruri ieftine spre Manchester, Marea Britanie

Zburaţi chiar astăzi cu Lufthansa spre Manchester. Bilete avion Bucureşti Manchester (BUH - MAN), Marea Britanie. Profitaţi de ofertele noastre avantajoase şi ajungeţi în oraşul celor de la Manchester United. În afară de asta, oraşul este însă renumit şi pentru faptul că a fost printre primele oraşe industrializate. Plimbaţi-vă prin Manchester şi admiraţi varietatea de stiluri arhitecturale. In apropierea centrului puteţi vedea câteva mori de bumbac de pe vremea revoluţiei industriale. Vă puteţi relaxa făcând o plimbare prin renumitul Parc Heaton. Dacă vă atrage viaţa de noapte, Manchesterul oferă numeroase posibilităţi de a vă petrece timpul. Rezervaţi-vă biletul spre Manchester acum!

Vreme in Manchester

 • Vreme Azi
  Azi
  14°C
  /
  10°C
 • Vineri
  Vreme Vineri
  14°C
  /
  10°C
 • Sâmbătă
  Vreme Sâmbătă
  13°C
  /
  9°C
 • Duminică
  Vreme Duminică
  13°C
  /
  8°C

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Manchester Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.

* Bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.
Valabil in functie de disponibilitate.