Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Aeroportul de plecare și cel de destinație trebuie să fie diferite. Vă rugăm să vă corectați datele.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Bilete de avion Bucureşti Malta

BookingBuddy Lufthansa

Zboruri internaționale

Informații Malta

Bilete avion Bucureşti Malta (BUH - MLA) - rezervă bilete de avion ieftine şi zboară către Malta

Profită de prețurile ieftine și rezervă-ți acum zborul tău către Malta. Bilete avion Bucureşti Malta (BUH - MLA). Malta este insula principală a arhipelagului maltez care cuprinde de asemenea Gozo e Comino. Malta te va fascina cu clima sa temperată și prietenoasă, atât pe timpul verii, cât și iarna. Fostă colonie britanică, este caracterizată de un stil mixt în care se resimte influenţa arabă, britanică și italiană. Destinație afirmată pentru studierea limbii engleze, Malta este locul ideal pentru distracție. Plaje cristaline de-a lungul întregii insule Malta și excursia cu barca la Gozo sau la faimoasa Blue Lagoon la Comino merita încercate. Beneficiați de prețurile avantajoase și rezervați-vă acum biletul prin Lufthansa spre Malta.

Vreme in Malta

Alte zboruri spre Europa

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Rezervați zborul spre Malta Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.